Форум » Всяке-різне » Обговорення столової Фірми Cypressю Відгуки і побажання » Ответить

Обговорення столової Фірми Cypressю Відгуки і побажання

Reshtunn: Хто шо думає про нашу нову столову? Висловлюйте побажання і відгуки

Ответов - 188, стр: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 All

matvs: Reshtunn пишет: Хто знає, скільки коштує трьох літровий яблічний сік Вінні? Сьогодні зайду в Арсен і подивлюсь. ххх Видалено Модератором. Хоч - створюй окрему тему і там пиши про свої акції.

Zaratustra: цитата (http://www.versii.com/telegraf/material.php?id=3187&nomer=234) В производстве соков компания осуществляет весь технологический цикл: от переработки плодов и ягод и производства концентратов до розлива готовых соков. Продукция выпускается под ТМ "Винни" и "Соки Украины". Недавно "Винни"-соки стали разливаться в "совковые" трехлитровки, очевидно в надежде потеснить мелких производителей. Но цена сока от этого почему-то не снизилась — 9,5 грн. за трехлитровку (при 4—6 грн. у дешевых "мелких") — это, наверно, чересчур.

Lopik: Reshtunn пишет: Сьогодні бачив як вони наливають сік. Це Сік Вінні в трилітровому слоїку. Хто знає, скільки коштує трьох літровий яблічний сік Вінні? 11гр -3 літри


matvs: Lopik пишет: 11гр -3 літри Це де така ціна? В якому магазині? Цікаво яка гуртова ціна. І цікаво скільки коштуватиме цей сік в Рукавичці в день гуртових цін?

Gradus: ну от, 11/15=0.7 гривні.... думаю наші розмови тут ні до чого... . Потрібно щоб Віктор втрутився у це...

matvs: Я наприклад не є прихильником страв з мясом. Давайте запропонуємо робити більше безмясних страв, що призведе до зменшення собівартості. З іншої сторони не буде нарікань, що в борщі мало мяса, і чому відбивні малі. Давайте голосувати тут: Сторінка для Голосування Р.С. Якщо буде більше в їдальні безмясних страв, то і я можливо буду ходити в ідальню обідати.

Reshtunn: ніфіга собі! Мясо це святе!

Reshtunn: Взагалі то поставимо питання так? Чому саме дехто командує столовою? Давайте нехай нею командує Роман! Побачимо як це вплине на якість!

matvs: Reshtunn пишет: ніфіга собі! Мясо це святе! Мясо шкідливо для здоровя: 1. Застряє в зубах - псуються зуби 2. Все мясо в Україні - неякісне. Свиней на уколах в і українські селяни навчились вигодовувати. 3. В Індії - заборонено мясо їсти з релігійних міркувань. 4. Дороге. 5..... (пізніше допишу коли придумаю) ..

Lopik: Люди, надбавка до собівартості продуктів якась таки напевно повинна бути (там всякі накладні расходи - засоби для митття, доставка продуктів, обігрів помєщєнія, елєтроенергія, недоотримана прибиль від площі їдальні , яка може бути здана в оренду і т.п.).Так шо тут рахувати можна по різному.... А обід без бацили- не цікавий

Reshtunn: Ніфіга, ніякої надбавки. Віктор казав так "Працівники платять за їжу, фірма за витрати на столову"!

Norbert: Шановний matvs, до Вашого відома повна відмова від м"яса далеко не така корисна для організму людини, як Ви тут пропагуєте. Всі ж бо ще зі школи знають, що людський організм потребує певних білків та інших речовин, яких він не в стані синтезувати сам. Таким чином, відмовившися від м"яса повністю, Ви прирікаєте свій організм на дефіцит деяких поживних речовин. - про застрягання в зубах - для цього існують зубочистки та зубні щітки, окрім того не треба рвати м"ясо зубами так, щоб воно мало привід там застрягати. - все м"ясо неякісне - на основі яких даних Ви дійшли до такого висновку ? Проводили якісь дослідження ? Ви знаєете, який відсоток м"ясної продукції на ринку є з вирощених нашими селянами тварин ?(маю нагадати, що вони зазвичай не використовують добавки для харчування домашніх тварин) - Індія - не Україна. - Дороге, але людина його потребує, і нікуди від цього не дітися. Окрім того, ніхто не заставляє Вас в обов"язковому порядку його замовляти. ЗІ: про дороге м"ясо та біодобавки для свиней. В цивілізованих країнах вже давним давно є два типи прилавків в торгових центрах, точках і т.п. Перший - це дешеві (порівняно) продукти, які вирощені на хімії та з генетичною модифікацією. Другі - це дорогі і дуже якісні продукти, створені без вищевказаних технологій. Нічого не буває дешевим, просто ми муситимемо заплатити пізніше або отримати менше.

Lopik: matvs пишет: Мясо шкідливо для здоровя: 1. Застряє в зубах - псуються зуби 2. Все мясо в Україні - неякісне. Свиней на уколах в і українські селяни навчились вигодовувати. 3. В Індії - заборонено мясо їсти з релігійних міркувань. 4. Дороге. 5..... (пізніше допишу коли придумаю) .. 1.Бацила застрягає в зубах - можна потім язиком/зубочисткою викулупати і підвечеряти (я студентом обідав залишками бацили, що залишилася в дирявих зубах після сніданку ) 2.Овочі і фрукти - сама екологічно чиста якість Особливо свіжі в цю пору.... 3.Гон. Індуси жеруть бацилу нє хуже нас. (покрайній 2 із 3 індусів що тут приїзжали їли мясо как надо - хіба свинини деякі цураються) 4.Зато лЮбе! 5....їсти як і жити - шкідливо. Щоб не їв і як би не жив - всеодно щодня життє на день коротше...

Lopik: Reshtunn пишет: Ніфіга, ніякої надбавки. Віктор казав так "Працівники платять за їжу, фірма за витрати на столову"! Ну значить або тут або там не зовсім все так як мало бути....

Lopik: Про бацилу взагалі розмови недоречні - хто не хоче бацили то замовляє голу гречку чи бульбу.

matvs: Norbert пишет: Перший - це дешеві (порівняно) продукти, які вирощені на хімії та з генетичною модифікацією. Другі - це дорогі і дуже якісні продукти, створені без вищевказаних технологій. В Україні все разом і дороге і дешеве - все з добавками. хто не хоче бацили то замовляє голу гречку чи бульбу. Тому я і кажу, щоб було більш страв без мяса. Не буду ж я їсти кожного дня одну і туж гречку і бульбу.

РОХ-РОХ: Загалов людина, яка готує їжу у громадських закладах повинна мати відповідну спеціальність. Хтось знає яка спеціальність у нашого повара? Я вперше в житті побачив настільки грубі деруни. Нічого дивного що на них є нарікання, оскільки для того позбавити середину деруна від сирої начинки потрібно його довсе тримати на пательні, що в свою чергу зробить деруни підгорілими. Стосовно мене: я 4 рази обідав у нашій їдальні: з понеділка по четверг. Так от - жодного разу я не отримав те що замовляв (в повній мірі). То не було відбивних, то не той салат, то деруни з грибами замість мяса. Ще одне: Як на мене то цілий тиждень ясти одні відбивні та деруни, можна їх зненавидіти

Lopik: Reshtunn пишет: Взагалі то поставимо питання так? Чому саме Сало командує столовою? Давайте нехай нею командує Роман! Побачимо як це вплине на якість! Бунт на кораблє!? P.S. (і сідіт старуха - а пєрєд нєй разбітоє корито)

Reshtunn: Підтримую Норберта і думаю Любко також зі мною погодиться! Як не поїж тиждень мяса - гірше себе почуваєш, слабшаєш, хочеш чогось мясного!

Aseris: Стосовно соків... хтілось би щоб це були не віні соки бо коштують вони на рівні якісних соків таких як одеський та миколаївських консервних заводів (2л біля 7 грн)... а якісь за свої 23 роки життя я жодного разу якось не купив нормального соку віні... і те що останнім часом розливалося як яблучний схоже було быльш на абрикос розбавлений.... На рахунок борщика... а сметанки у нього???



полная версия страницы