Форум » Всяке-різне » Обговорення столової Фірми Cypressю Відгуки і побажання » Ответить

Обговорення столової Фірми Cypressю Відгуки і побажання

Reshtunn: Хто шо думає про нашу нову столову? Висловлюйте побажання і відгуки

Ответов - 188, стр: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 All

matvs: Reshtunn пишет: трудовой колєктів завода Полярон Я думаю вони всі алкаші.

benlviv: Алкаші - теж люди.

erere: Напиши свої розрахунки яка собівартість


Reshtunn: Щодо розрахунків сумніваюся шо тут можна шось нарахувати, ми ж не КРУ! Але.... Думаю всі помітили шо відбивна тиждень тому була значно більша ніж вчора. Я беру деруни і не мав можливості в цьому переконатися особисто, але такі висловлювання чув від трьох людей! Значить шось в тому є...

Reshtunn: Друга приємна новина - наш фідбек подіяв. Появилася реакція на нього з боку адміністрації! Ура!

Norbert: Пропозиція щодо розрахунку вартості - зважувати: - відбивні - котлети - салати - деруни - гарніри Вага порції найповніше відобразиться на її ціні. Наскільки я знаю, така практика поширена в пристойних закладах харчування, або, принаймні, розмір порції там стабільний.

matvs: benlviv пишет: Напиши свої розрахунки яка собівартість Можливо я відстав від сьогоднішніх цін, але рік тому я часто ходив обідати в ДЕПО (біля Політеха), то там я за 3 грн. брав перше, друге і третьє і то все у великих тарілках.

Lopik: Практично всі з ким говорив підтверджують - бацили в супі/борщі НЕМА. Поодинокі випадки кажуть ,що буває. Народ сумнівається що той бульйон робиться на курці - скоріше на кубіках (із-за відсутності бацили власне)

Reshtunn: Захарив ти зі своїм депо. Туда заходити страшно. А якшо і наважишся це зробити - то треба уважно дивитися під ноги шоб не послизнутися, так там напльовано! Та наша столова в порівнянні з тим Депо - фешенебельний ресторан!

Nov: Сьогодні в столовій була мінералка, Також цього разу страви не були такими пересоленими. Асортимент їжі в запропонованому меню замалий.

Lopik: matvs пишет: Можливо я відстав від сьогоднішніх цін, але рік тому я часто ходив обідати в ДЕПО (біля Політеха), то там я за 3 грн. брав перше, друге і третьє і то все у великих тарілках. Велика тарілка - не проблєма. Персональну для тебе 4 дируна можна покласти і в велику тарілку, а борщ - можна і в кастрюлі сразу (щоб мав чим похвастатись знайомим,яка в нас столова) А про сьогодні: дируни були не пережарені і не пересолені - зачот в борщику найшов (бо дуже шукав) манюсінький кусочок бацили. Очевидно наявність бацили в першому блюді описується якимось стохастичними процесами ,ймовірнісними розподілами Бернуллі чи Пуасона чи ще якимись функціями Борелівської сігми-алгебри.... P.S. Кто ісчєт -тот всікда найдьот?

Lopik: Reshtunn пишет: ноги шоб не послизнутися, так там напльовано! А наїбнешся - то і хімчистка потім невідчистить

matvs: Lopik пишет: Велика тарілка - не проблєма. Персональну для тебе 4 дируна можна покласти і в велику тарілку, а борщ - можна і в кастрюлі сразу (щоб мав чим похвастатись знайомим,яка в нас столова) Я мав на увазі, що тарілка повна їжі. Lopik пишет: дируни були не пережарені і не пересолені - зачот Наша критика працює. Пора вже щось добре про їдальню написати, бо Сала вже образили ми своєю крітикою.

Lopik: Ну ти ж не пацє щоб істи з повної тарілки. А де ж естетика у відє голубой кайомочки вокруг?

Zaratustra: Привіт усім хто вживає ОБЩЄПІТ. Зауваження: 1) відбивна куряча - 5 грн. Останній раз я купував в Сільпо два курячих стегна(ходилки) великого розміру за 9 грн. 2) борЩОК. Може б туди картоплі? (сьогодні не попалось ні кусочка м*яса) 3) бачив вчора руки кухарки(сьогодні не звернув увагу). Думаю треба почистити нігті . І якщо вже брати деруни руками, то в одноразових рукавичках (продають такі, капронові) 4) деруни . Щоб вони не були такі канцерогенні(переспмажені), потрібно робити їх більше часу, тобто готувати на маленькому вогні і тонші деруни. 5) останнім часом гречка розварена(то не біда, але всетаки). 6)ВКЛЮЧІТЬ КУХАРЯМ ХОРОШЕ, ЯСКРАВЕ ОСВІТЛЕННЯ, це дасть: а) вони будуть бачити як вимита посуда б) не буде всякого волосся і решти "артіфактів" в їжі 7) музику, музику ...... швидше. Плюси: Якщо брати всі їдалки де я обідав, то якість просто супер(крім дерунів-негретосів), але треба щоб враховували всі побажання, бо це приватна їдалка, а я харчувався в державних. Якщо є багато роботи, то на обід можна піти(не займає багато часу).

Reshtunn: ну-у. Мені нині теж попався в борщ лише маленький кусень мяса. Хоч раніше всі рази мяса в борщі ьуло багато. Щодо Сільпо- згідний на всі сто! Мясо там дійсно дешевше, вязти хоча б ті самі відбивні. Але деруни дешевші в нас! Про рукавички - також згідний. ШО за неподобство. Шо, не можна купити ящик рукавичок?

Reshtunn: До відома адміністрації будівлі, яка час-від-часу все-таки перечитує цей форум. Тут є ше дешо, на цей раз про туалети. (Див нижні пости) http://pre.forum24.ru/?1-18-0-00000007-000-0-0#007

matvs: benlviv пишет: Напиши свої розрахунки яка собівартість Народ, допоможіть скласти свої порівняльні розрахунки, бо я все купую тільки по акції і в реальних цінах не розбираюсь. Можу тільки з їдальнею в ДЕПО порівнювати.

Gradus: Купляємо 1 літровий сік джафа за 5 гривень, получається 5 порцій по 200 грам соку як результат мав би бути 1 гривня сік, а купляють сік не літровий а 2 чи 3-ох літровий, і думаю дешевший ніж джафа.... Побажання якісь?

Reshtunn: Сьогодні бачив як вони наливають сік. Це Сік Вінні в трилітровому слоїку. Хто знає, скільки коштує трьох літровий яблічний сік Вінні?



полная версия страницы