Форум » Всяке-різне » Обговорення столової Фірми Cypressю Відгуки і побажання » Ответить

Обговорення столової Фірми Cypressю Відгуки і побажання

Reshtunn: Хто шо думає про нашу нову столову? Висловлюйте побажання і відгуки

Ответов - 188, стр: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 All

Reshtunn: Гарна ідея. І гроші заробиш. Досягнеш цілі

Reshtunn: Знову про стару тему. Віктор сказав, шо є можливість аби наша столова готувала нам "смачні" страви і ввечері також. Тобто шоб народ не сидів допізна голодний. Питання: - Зголошуйтеся хто б в ній регулярно їв - Ті хто будуть їсти - пишіть пропозицію на меню. Бо такого різноманіття як на обід звісно шо не буде.

Lopik: наступний етап - це диванчики і розкладушки - щоб працівники які сидять допізна не отвлєкались на поїздку додому раді сну. Останню ідею цілковито і повністю підтримую - не одного працівника ще жінка з дому вижене


svt: Я - за. Тобто за столову до вечора, а не за розкладачки.

Yarosh: В якій годині ? Якщо десь після 19 то можна

Mateus: невпевнений, шо зголоситься велика кількісь людей. Судячи з коментів - бажаючих небагато, а тримати працівника(ів) їдальні до пізньої години не зовсім гарно вийде. З свого боку хочу запитати в "сільних мЬра сего" - чи є можливість якось урізноманітнити меню? Мова не йде про те, щоб було більше страв (бо зготувати їх на таку к-сть людей дуже важко), а щоб деякі страви чередувалися через тиждень. Наприклад тиждень куряча відбивна - тиждень свинна, тиждень котлета - тиждень риба...

Lopik: тиждень - мишьяк з попкорном.....

svt: Тиждень семкі :)



полная версия страницы