Форум » Всяке-різне » Обговорення столової Фірми Cypressю Відгуки і побажання » Ответить

Обговорення столової Фірми Cypressю Відгуки і побажання

Reshtunn: Хто шо думає про нашу нову столову? Висловлюйте побажання і відгуки

Ответов - 188, стр: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 All

Mateus: Згідний з іншими учасниками - кардинально змінити меню, бо той раціон таки трохи приївся...

Lopik: шоб печенько якесь було до чаю.

Gradus: Ми вже колись писали якысь побажання щодо їдалки, чомусь елементарне не було виконано- подпння страв руками із брудними ногтями! (невже так важко одягати якісь одноразові рукавмці?????) Я вже давно не харчуюсь у нас, причина: - приблизно 4 міс назад мені у салаті попався кусок шкла(розмір із пальця мізинця) Як пояснення я почув що це кусок із банки горошку....(Ахуєть правда? добре що на зуби шкло попалось!!!! а так би хуй зна що було б) - дещо пізніше мені попався у супі один камінець гравію (червоного кольору, розмір із грубий палець) пояснення були тільки йойкання і ойкання..... - протягом живлення у нашій їдалці завжди відчувався який запах, зхожий на мокрого собаку/ сира риба. Ми ніяк не могли визначитись що це і звідки, думали із вулиці заносить.... Але одного разу чисто випадково виявилось що це тарілка смардить із якої я зїв суп.... Тому ви можете зкласти афігенне меню....але ви ж незнаєте що ви зїли кусок шкла із канапкою:)))) Чи грибок не на стінах приміщення а грибок уже у шлунку із тарілок!:))))) Я пропоную платити більше нашим поварам і салу, вони ж дають більше ніж ми вимагаємо!!!!!! Питання до тих хто може відповісти: -хто знайшов поварів? (чиї вони знайомі) -хто їм платить зарплату? -яка вода юзається для миття посуду і приготовлення? (колись нам привозили якусь воду із надзвичайного джерела/ смердючку , це коли ми були на старому офісі) -ціна продуктів? (я не вірю що ціни насправді оправдані) -Чи можна якось заохотити поварів до покращення якості? (процент від проданого) -Всеж мене не влаштовує така херня типу: сьогодні тобі більше відбивної, а завтра менше....а платиш однаково.... (відбивна може бути і здорова але суха/візуальний обман, а може бути і мала але ситна) - коли вони варять їду? (для чого робити замовлення на завтра?????) - якщо салат не зїли сьогодні завтра, що із ним стається????? (мені затулювали старий салат/ перемішавши із майонезом) Наразі їду десь поїм.....А вам всім смачного у нашій супер здоровій і смачній їдалці!!!! Респект вам всім!


Reshtunn: 1 - Поварів знайшли не ми 2 - Зарплату платимо на пару з людьми, яким подобається їсти всім в один час і одне і те саме :) 3 - Вода гріється в бойлері. Відповідно ні про яку проточну воду для миття мова йти не може. Про воду для зуп і харчів - це ше питання, спитаю в Ромка. Чи часом не з крану. 4 - Дурному понятно шо ціни завищені. Бо в них включена частина витрат настолову. Які мав би платити Сайпрес. Принаймні Ромко так мені казав. Взяти сік, поділити на к-сть стаканів :) 5 - Заохотити? Просто поставити перед фактом або ви йдете геть, або готуєте принаймні так само(якшо не краще), як готується вдома 6 - Купити Вагу можна, але простіше просто їх робити однаковими як у всіх столових 7 - Замовлення треба робити, шоб можна було розрахувати к-сть закуплених продуктів 8 - Так, часто буває шо тулять старий хавчик. І спарвді, для чого тоді записуватися? Ше я чув від багатьох шо вони отравилися в нашій столовій. Хто отравився дайте знати, для статистики. Я, наприклад, також 1 чи два рази. Правда звиклий до похідних умов шлунок пережив це легко. Але чув шо бувало і гірше.

tschast: Мені також раз в салаті трапився слимачок, а я доволі впечатлітєльная, тому отримала шок і довший час салати в них боялася їсти. Цілком вірю, що трапляється гравій та скло. Тарілки можуть смердіти від мокрих рушників, якими їх витирають. Невідомо, як часто вони той рушник міняютьі шо ще ним витирають. Від вологості на рушниках з"являється грибок, який вивести нічим не можна. Отже, ми дійсно споживаємо грибок з повітря та з тарілок. Порції дійсно щодня різняться. То до відбивної ще шматочок докладуть, то навпаки шматок відріжуть... А XXX вони постійно подвійну порцію накладають. Сумніваюся, щоб він щодня подвійну замовляв, але хто ж не любить халяви?

Reshtunn: Та чо, слимаки вони смачні Про подвійну порцію: тепер ти бачиш, хто там справжній ґосподар

Gradus: Я просто тупий і цікаво стало: Питання до Андрія: а бойлер що дизінфекує воду? Бойлер по ідеї нагріває воду?!?!?!??!чи ні!?!? Якщо вода Х-ва і її нагріти то вона краща чи корисніша не стане я думаю! Було б файно в кінці кінців після того форуму дурацького, зібрати збори і ще раз зі всіма переговорити, щоб були присутні керівники чи люди які будуть представляти наші інтереси!!!! Також було б не погано до зборів знати остаточний список вимог які будуть предявлятись до Їдалки, щоб народ міг би щось додати чи змінити... ТАКОЖ НЕ ПОГАНО ЗНАТИ РЕЗУЛЬТАТ ТИХ ПЕРЕГОВОРІВ! Просто дивно складається: тут колись дехто рвався із-за штатів братись за лопати і копати якісь обхідні шляхи, потім узгодили що відкриють прохід на завод..... Вкінці кінців заварили ворота і хер зна що далі!??!?!?!? Мовчанка типу.......Що питання стало вирішене? ВСІ ЗАДОВОЛЕННІ??????? ДЕ ТІ ОБІЦЯНІ КАРДИНАЛЬНІ ЗМІНИ БЛЯ????????????? ЩО СЛІД ОЧІКУВАТИ ВІД ТОГО ДУРНОГО ФОРУМУ????? ДУМАЮ ПИТАННЯ ЇДАЛКИ ЦЕ ЧЕРГОВА АФЕРА ЯКА ЗАКІНЧИТЬСЯ НІЧИМ, точніше ВСЕ БУДЕ ЯК БУЛО!!!

Rock-n-Roll: я теж раз непогано траванувся і кілька разів мав розстройство шлунку після обіду в ххххвській їдалці ))) Помятаю ті фрикадельки в супі з зіпсутого фаршу які смерділи якоюсь гнилою фігньою , вони мені в страшних снах сняться тепер ))) Народ, не вживаймо, будь-ласка, імен. Про це вже писалося в цій темі. Адміністарція

Reshtunn: Так Славік, я з тобою згідний. Вже один раз були збори, Я був виписав все шо говорилосу тут, потім Віктор, Свят і Роман пішли з тим до ххх, той сказав шо все зробить, і в результаті - пшик. Коли Віктор запропонував мені знову підняти цю тему - я казав, шо то безрезультатно і з того знову вийде пшик. Але почув запевнення шо все буде добре. Вважаю дуже позитивною ідею зібратися всім небайдужим в мітінг румі, наприклад, в вівторок. Шоб було присутнє все керівництво, може навіть Прайс. І обговорити все на місці. Думаєш шо тут проблеми тільки з столовою? А з офісом? Тут взагалі непочатий край роботи. Знав би ти про труднощі, шоб провести вентиляцію Володі.

Norbert: tschast пишет: Мені також раз в салаті трапився слимачок Клас !!! Білкова надбавка за ціною вуглеводів ! Можеш радіти - овочі, з яких був салат, мали низький вміст гербіцидів, інсектицидів та нітратів, інакше слимачок не їв би. Жарти-жартами, а рішать шота нада. Може, багато хто надто вимогливий до асортименту чи надто придирається до цін, але якість та свіжість продуктів в будь-якому випадку, я вважаю, має бути найвища. Все ж таки відплатою за позавчорашній салат, додатки плину чи грибку може стати наше здоров"я, а його не купиш ні по собівартості ні за спекулятивними цінами. Питання гігієни та комфорту в їдальні, я вважаю, в нас найгостріше. Стіни з грибком в закладі харчування не вяжуться не то що з санітарними нормами, а й із взагалі здоровим глуздом. Подавання їжі руками я теж не вітаю. Хоч, можливо "ці руки ніколи не крали були брудні", але існують загальні поняття гігієни і їх варто дотримуватися - подавати харчі тільки інструментом, а краще в рукавичках. Не хочу сказати, що працівниці їдальні не миють рук, але відвідувачів у нас багато - один прийшов з грипом, другий прийшов з маршрутки і забув помити руки й т.д. і т.п. Контактів багато й торкатися предметів після них щось не дуже хочеться. Врешті-решт в працівників їдальні теж є діти та рідні, я не думаю, що вони були б дуже раді, коли хтось поводився так само з ними... ЗІ: про наявність песика я вже колись казав - здається, взяли до уваги... Підсумок: - свіжі продукти та свіжі страви (нічого позавчорашнього) - роздача порцій в рукавичках або тільки столовим інструментом (першому надається пріоритет) - чистий, нормально сполосканий посуд (без плину, залишків губки чи металевої сітки для чистки) - нормальний стан стін, підлоги, столів (все має бути чисте та без грибка)

DOMOSIED: Тут всі виливають свої приховані страждання і переживання, от для чого форум Нас ніхто не питає чи нам подобається їдальня, нам її зробили, хочете вживайте, а ні то ні. Зате як чілов*єк новий нєусвєдомльонний приходить влаштовуватись на роботу цю їдалку як достоєнство фірми презентують. Світ котиться шляхом найменшого опору як і усе решта

Reshtunn: Віктор сказав шо завтра о 5 годині відбудеться загальне обговорення нашої столової. Обговорення відбудеться в самій столовій, так би мовити не отходя от каси. Всі кому не пофіг запрошуються. Буде можливість поділитися наболілим безпосередньо з начальством. Я підготую пропозиції по меню на основі того шо тут писалося. Окремим списком підготую зауваження щодо роботи.

Reshtunn: Що ж. Мітінг відбувся. Дві години вистачило тільки на організаційні питання. Сопдіваємося шо все буде гуд і все шо говорили дасть результат. Завтра на пів 4 додатково буде мітінг з поварихами, жеби шось міняли в меню.

matvs: я вчора не був на зібранні, тому що я харчуюсь з баночок, але я думаю що з їдальнею ми переборщили. На мою думку такі різкі "наїзди" ні до чого кращого не призведуть. Треба було більш дипломатичніше питання вирішувати з ХХХ....

Rock-n-Roll: , обовязково своїх 5КОПІЙОК вставляти нерозібравшись в ситуації, ШЕФ цього офісу така людина що поки по голові не вдарить серьозно то нічого робити не буде, йому і так добре , щось для вигляду деколи можна показати і всьо. Харчуйся і далі з баночок але є тут люди які хочуть чогось комфортнішого ніж "з баночок" .

Reshtunn: Вузди правлєнія столовою передаються нам! "Віднині ми разом всі вирішуєм питання, Бо стАрий власник, поважна трійця, XXX Надумав замінити диктатуру демократією...." Класик www.doslidy.kiev.ua/stories/st-litr.htm

tschast: Шось я на то все подивилася...і не вірю, шо цього разу шось зміниться. Крики, псіхи та образи замість конструктивної розмови. Кухарки вже аж розігнались щось нове готувати: то заскладно, то розлазиться, то нема як тримати...Одним словом, ми й далі сидимо в тій самій Ж, тільки їй нададуть більш презентабельного вигляду...

Reshtunn: Я ж кажу. Надія є, столовою тепер Керуємо МИ!!! І, відповідно, продукти, зарплату поварихам, набір на роботу і всьо решта - теж вирішуємо Ми. Буде окрема людина яка за тим слідкуватиме. Які продукти купить - то і готуватиметься. Які старви скаже - ті і робитимуться. І сама відповідатиме за якість. Причому наша людина, а не людина ххх. На неї ми зможемо безпосередньо впливати.

Rock-n-Roll: що то буде за людина , де її візмуть, і авто для неї ?

Reshtunn: Людина береться тільки з авто. Має бути відповідальна і чесна, досвід роботи керування людьми. Вчора відублася спевбесіда з одним претендентом. Результати будуть на наступний тиждень. Цей тиждень ше столовою Опікуватиметься попередній власник.



полная версия страницы