Форум » Всяке-різне » Обговорення столової Фірми Cypressю Відгуки і побажання » Ответить

Обговорення столової Фірми Cypressю Відгуки і побажання

Reshtunn: Хто шо думає про нашу нову столову? Висловлюйте побажання і відгуки

Ответов - 188, стр: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 All

Norbert: Аргументи в користь "нашої" столової хороші тільки тому, що вона "наша" не є нічим на разі обгрунтовані. Питання про те, чи є столова нормальна ще досі не розкрите і казати, хто "совок", а хто - ні, ще рано. Я би не називав так тих людей, які надають перевагу брати обіди з дому а не харчуватися в столових. Для цього є об"єктивні причини. Перша - це та, що з дому ви завжди візьмете щось нове, вдома меню можна змінювати хоч щодня. Окрім того якість страв може бути завдомо гарантована, чого не скажеш про "нашу" столову. Друга - економічний аспект, оскільки брати обід з дому завідомо як мінімум вдвічі дешевше, аніж купувати. Третя - обізваний вами совком Сергій їсть цілком повноцінні обіди разом з десертом, і про останній "нашій" столовій поки що рано говорити. Окрім того, закиди щодо "ничкування" під час обідання абсолютно безпідставні. Я ніколи не бачив, щоб Сергій від когось ховався, тим паче, що на це немає причин. Якщо у вас вдома немає кому зготувати обід, або ви самі не здатні зробити це для себе, то не треба казати, що люди, які від вас відрізняються за цими ознаками є чимось нижчими за вас. Це більш, ніж нелогічно. Від себе особисто скажу, що якість страв в столовій, далека від якості страв, які я можу готувати вдома сам. Приклади - нарізка бурякового салату на тертці калібру 10 мм - саме такому, на якому натирають кормові буряки свиням в селах; бульйон з мікроскопічним шматочком м"яса та смаком дрібної лапші за 2 грн/кг; я вже мовчу про пересмажені деруни (які спосудилися подати нашим колегам із США, за це мало би бути соромно, якби ви були більш спостережливі, то деруни їм явно не засмакували). Окрім того організація кухні, як такої, є досить примітивна - немає жодних каструль з підігрівом, в яких страви мали б зберігатися теплими, деруни, які лежать на бляшці в печі і, звичайно ж, непередаваний аромат в повітрі - пригорілостей, пари і т.п. Саме тому я поки що надаю перевагу брати такий обід з дому, який мені подобається. ЗІ: Я не хочу, щоб мій пост був закидом кухарці, організаторам столової загалом або ще комусь. Зі свого боку вони роблять все можливо, і це, насправді, помітно. Я думаю, всі розуміють, що в моєму пості є всього-навсього здорова критика наявного і заперечення похвал кухні на кшталт "наше найкраще, бо воно наше".

Reshtunn: Значить, всі недоліки які ти зауважив і ше багато, про які не згадав відомі і будуть виправлені. Завгосп один, а завдань багато. ТО всьо він прекрасно знає і скоро виправить. Щодо їжі - я не гурман. ТО шо є мені цівком підходить і я щасливий шо в анс є така столова. Сподівався на набагато гірше. А про кут - то в нас на коридорі лишився тіко 1 стільчик і мікрохвильовка, і то скоро їх не стане :)

Norbert: ...мало не забув - "совки" з домашніми обідами не стоять в черзі в "нашій" столовій. Reshtunn пишет: ... всі недоліки ... будуть виправлені. От коли будуть, тоді і хваліть "нашу" столову. Reshtunn пишет: Щодо їжі - я не гурман. ТО шо є мені цівком підходить і я щасливий шо в анс є така столова. Я розумію, що дуже критично ставитися тут не можна, але тут іде мова про елементарний рівень якості страв (якцентую на тих самих дерунах) Reshtunn пишет: Сподівався на набагато гірше. Менталітет в нас такий - аби не гірше... А дарма...

Reshtunn: Нууу. На деруни ти даремно. Мені дуже смакують! А щодо черги - явище тимчасове, поки не найняли ше 1 працівницю і поки всі не навчилися ходити по PRS, а не всім колективом (комуна, бля) як працівники суміжніх контор.

Lopik: 1.черги. Треба розбити по графіку якомусь пропорційно до кількості людей на фірмах чи поверхах. Напрімєр маленька фірма на 1 поверсі з 13-00 до 13-30 Наша з 13-30 -14-15 (ми велика фірма) Сала - з 14-15 до 15-00 Або шось в тому роді. 2.мінеральну воду (за помірну ціну, звісно).

Lopik: 3. сільнички на столах 4. більше підносів

Lubko: я про неї думаю, що це не столова, а їдальня...

Lopik: Gott! Strafen moskaulen!

matvs: обіцяли що все буде по совартості.... а насправді.... В Депо дешевше і краще. Я похарчуюсь "по-совковськи", а потім побачу....

Lopik: бульйон сьогодні був без бацили. Обідно. В перший раз бацили чуть-чуть було...

Reshtunn: Доходжу до думки шо однозначно треба робити часове розділення поверхів, хоча б приблизне. Ну і поливати деруни чимось. Роману це вже сказав, будемо рішати.

Nov: Частенько страви бувають пересоленими Я наприклад краще б досолював по смаку ніж їв пересолене.

Gradus: -вчора мені у салат попалось волосся, я його звичайно витягнув :) -Стільчики у їдалці холодні, неможливо сидіти..(хай Cало гріє якось ту їдалку) -Підноси горбаті, незнаю як там шось можна носити (та щей їх мало) -Порції у обємі поменшали (в перші дні я їсти хотів після обіду десь у 18 годині, а тепер пробиває на хавку у 16 годині), візуально видно що картоплі менше. Відбивна поменшала десь у 2 рази. Думаю з часом їдалка стане тим ж Львів холодом де тарілки ложки і вилки не миють, а хавку бадяжать... Ще цей збір бабла мене взагалі дратує, якщо меню не змінюється чому б не замовити на тиждень і не парити можги?! це мої зауваженні мінуси.....наступний пост за плюси буде... ПС: я б носив з собою їжу, але ж я готувати не вмію......та й не охота кожен день тягатись із посудом...... всім респект , пака

Lopik: народ ще жалується не тільки на відсутність бацили в бульйоні і борщику, но і на дифференціацію розміру котлєт при тій самій ціні (сам не провіряв бо беру тіко деруни). Або робити їх однаковими або вводити ел.вагу із індивідуальним визначенням вартості котлєти із записом ціни напроти прізвища. 1 варінат ускладнює процес приготування,а 2 варіант значно ускладнює процес обліку і часу обслуговування

Gradus: Плюси їдалки: - я завжди похаваю те що замовив (хоча ходять слухи що вже комусь щось не хватило.....) - не потрібно йти далеко через дороги де літають одні стрітрейсери.... - можна нормально зпланувати свій день (особливо великих черг нема) - можна як і всюди прикалуватись (але тут народ свій і його тут більше, значить приколів більше) - ну тут смачніше як не як (у порівнянні з львів холодом де я через силу пхаю в себе і гоню з хавки) - поки тут посуд достатньо чистий без різних бонусів (хоча як дехто запримітив посуд миють у холодній воді, від нині миє така масивна жіночка :) ) - меню не погане але трішки одноманітне, можна робити ще різні салати (я люблю олівє, прості помідори чи огірки нарізані) - сок є, було б краще як мінералка була б. Побажання: музику якусь би їдалку....а то троха не розслабленна атмосфера.....

Lopik: Твори Подеревлянського проігрувати в їдальні - шоб народ просвіщався і рос над собой.

Reshtunn: Музику - згідний. Постараюся шось придумати. Гарна новина - Сало, або хтось з його Людей читав цю тему :) Бачив по IP ;)

Gradus: чуєте чуваки ви замітили що як тільки відкрили їдалку нам територію почали обгороджувати....... Поляроновці поняли що народу багато а туалетів мало....

Reshtunn: Та нє! То шоб "ізоліровать трудовой колєктів завода Полярон от разлагающего дєйствія блізлєжашчих буржуазно-националістічєских прітонов!".

Lopik: Gradus пишет: чуєте чуваки ви замітили що як тільки відкрили їдалку нам територію почали обгороджувати....... Поляроновці поняли що народу багато а туалетів мало.... може бояться що ми щось поцупимо - може в нас контингент такий небритий, що викликає підозру? Але я за- обома руками - якщо це не вплине на свободу пересування.

matvs: Reshtunn пишет: трудовой колєктів завода Полярон Я думаю вони всі алкаші.

benlviv: Алкаші - теж люди.

erere: Напиши свої розрахунки яка собівартість

Reshtunn: Щодо розрахунків сумніваюся шо тут можна шось нарахувати, ми ж не КРУ! Але.... Думаю всі помітили шо відбивна тиждень тому була значно більша ніж вчора. Я беру деруни і не мав можливості в цьому переконатися особисто, але такі висловлювання чув від трьох людей! Значить шось в тому є...

Reshtunn: Друга приємна новина - наш фідбек подіяв. Появилася реакція на нього з боку адміністрації! Ура!

Norbert: Пропозиція щодо розрахунку вартості - зважувати: - відбивні - котлети - салати - деруни - гарніри Вага порції найповніше відобразиться на її ціні. Наскільки я знаю, така практика поширена в пристойних закладах харчування, або, принаймні, розмір порції там стабільний.

matvs: benlviv пишет: Напиши свої розрахунки яка собівартість Можливо я відстав від сьогоднішніх цін, але рік тому я часто ходив обідати в ДЕПО (біля Політеха), то там я за 3 грн. брав перше, друге і третьє і то все у великих тарілках.

Lopik: Практично всі з ким говорив підтверджують - бацили в супі/борщі НЕМА. Поодинокі випадки кажуть ,що буває. Народ сумнівається що той бульйон робиться на курці - скоріше на кубіках (із-за відсутності бацили власне)

Reshtunn: Захарив ти зі своїм депо. Туда заходити страшно. А якшо і наважишся це зробити - то треба уважно дивитися під ноги шоб не послизнутися, так там напльовано! Та наша столова в порівнянні з тим Депо - фешенебельний ресторан!

Nov: Сьогодні в столовій була мінералка, Також цього разу страви не були такими пересоленими. Асортимент їжі в запропонованому меню замалий.

Lopik: matvs пишет: Можливо я відстав від сьогоднішніх цін, але рік тому я часто ходив обідати в ДЕПО (біля Політеха), то там я за 3 грн. брав перше, друге і третьє і то все у великих тарілках. Велика тарілка - не проблєма. Персональну для тебе 4 дируна можна покласти і в велику тарілку, а борщ - можна і в кастрюлі сразу (щоб мав чим похвастатись знайомим,яка в нас столова) А про сьогодні: дируни були не пережарені і не пересолені - зачот в борщику найшов (бо дуже шукав) манюсінький кусочок бацили. Очевидно наявність бацили в першому блюді описується якимось стохастичними процесами ,ймовірнісними розподілами Бернуллі чи Пуасона чи ще якимись функціями Борелівської сігми-алгебри.... P.S. Кто ісчєт -тот всікда найдьот?

Lopik: Reshtunn пишет: ноги шоб не послизнутися, так там напльовано! А наїбнешся - то і хімчистка потім невідчистить

matvs: Lopik пишет: Велика тарілка - не проблєма. Персональну для тебе 4 дируна можна покласти і в велику тарілку, а борщ - можна і в кастрюлі сразу (щоб мав чим похвастатись знайомим,яка в нас столова) Я мав на увазі, що тарілка повна їжі. Lopik пишет: дируни були не пережарені і не пересолені - зачот Наша критика працює. Пора вже щось добре про їдальню написати, бо Сала вже образили ми своєю крітикою.

Lopik: Ну ти ж не пацє щоб істи з повної тарілки. А де ж естетика у відє голубой кайомочки вокруг?

Zaratustra: Привіт усім хто вживає ОБЩЄПІТ. Зауваження: 1) відбивна куряча - 5 грн. Останній раз я купував в Сільпо два курячих стегна(ходилки) великого розміру за 9 грн. 2) борЩОК. Може б туди картоплі? (сьогодні не попалось ні кусочка м*яса) 3) бачив вчора руки кухарки(сьогодні не звернув увагу). Думаю треба почистити нігті . І якщо вже брати деруни руками, то в одноразових рукавичках (продають такі, капронові) 4) деруни . Щоб вони не були такі канцерогенні(переспмажені), потрібно робити їх більше часу, тобто готувати на маленькому вогні і тонші деруни. 5) останнім часом гречка розварена(то не біда, але всетаки). 6)ВКЛЮЧІТЬ КУХАРЯМ ХОРОШЕ, ЯСКРАВЕ ОСВІТЛЕННЯ, це дасть: а) вони будуть бачити як вимита посуда б) не буде всякого волосся і решти "артіфактів" в їжі 7) музику, музику ...... швидше. Плюси: Якщо брати всі їдалки де я обідав, то якість просто супер(крім дерунів-негретосів), але треба щоб враховували всі побажання, бо це приватна їдалка, а я харчувався в державних. Якщо є багато роботи, то на обід можна піти(не займає багато часу).

Reshtunn: ну-у. Мені нині теж попався в борщ лише маленький кусень мяса. Хоч раніше всі рази мяса в борщі ьуло багато. Щодо Сільпо- згідний на всі сто! Мясо там дійсно дешевше, вязти хоча б ті самі відбивні. Але деруни дешевші в нас! Про рукавички - також згідний. ШО за неподобство. Шо, не можна купити ящик рукавичок?

Reshtunn: До відома адміністрації будівлі, яка час-від-часу все-таки перечитує цей форум. Тут є ше дешо, на цей раз про туалети. (Див нижні пости) http://pre.forum24.ru/?1-18-0-00000007-000-0-0#007

matvs: benlviv пишет: Напиши свої розрахунки яка собівартість Народ, допоможіть скласти свої порівняльні розрахунки, бо я все купую тільки по акції і в реальних цінах не розбираюсь. Можу тільки з їдальнею в ДЕПО порівнювати.

Gradus: Купляємо 1 літровий сік джафа за 5 гривень, получається 5 порцій по 200 грам соку як результат мав би бути 1 гривня сік, а купляють сік не літровий а 2 чи 3-ох літровий, і думаю дешевший ніж джафа.... Побажання якісь?

Reshtunn: Сьогодні бачив як вони наливають сік. Це Сік Вінні в трилітровому слоїку. Хто знає, скільки коштує трьох літровий яблічний сік Вінні?

matvs: Reshtunn пишет: Хто знає, скільки коштує трьох літровий яблічний сік Вінні? Сьогодні зайду в Арсен і подивлюсь. ххх Видалено Модератором. Хоч - створюй окрему тему і там пиши про свої акції.

Zaratustra: цитата (http://www.versii.com/telegraf/material.php?id=3187&nomer=234) В производстве соков компания осуществляет весь технологический цикл: от переработки плодов и ягод и производства концентратов до розлива готовых соков. Продукция выпускается под ТМ "Винни" и "Соки Украины". Недавно "Винни"-соки стали разливаться в "совковые" трехлитровки, очевидно в надежде потеснить мелких производителей. Но цена сока от этого почему-то не снизилась — 9,5 грн. за трехлитровку (при 4—6 грн. у дешевых "мелких") — это, наверно, чересчур.

Lopik: Reshtunn пишет: Сьогодні бачив як вони наливають сік. Це Сік Вінні в трилітровому слоїку. Хто знає, скільки коштує трьох літровий яблічний сік Вінні? 11гр -3 літри

matvs: Lopik пишет: 11гр -3 літри Це де така ціна? В якому магазині? Цікаво яка гуртова ціна. І цікаво скільки коштуватиме цей сік в Рукавичці в день гуртових цін?

Gradus: ну от, 11/15=0.7 гривні.... думаю наші розмови тут ні до чого... . Потрібно щоб Віктор втрутився у це...

matvs: Я наприклад не є прихильником страв з мясом. Давайте запропонуємо робити більше безмясних страв, що призведе до зменшення собівартості. З іншої сторони не буде нарікань, що в борщі мало мяса, і чому відбивні малі. Давайте голосувати тут: Сторінка для Голосування Р.С. Якщо буде більше в їдальні безмясних страв, то і я можливо буду ходити в ідальню обідати.

Reshtunn: ніфіга собі! Мясо це святе!

Reshtunn: Взагалі то поставимо питання так? Чому саме дехто командує столовою? Давайте нехай нею командує Роман! Побачимо як це вплине на якість!

matvs: Reshtunn пишет: ніфіга собі! Мясо це святе! Мясо шкідливо для здоровя: 1. Застряє в зубах - псуються зуби 2. Все мясо в Україні - неякісне. Свиней на уколах в і українські селяни навчились вигодовувати. 3. В Індії - заборонено мясо їсти з релігійних міркувань. 4. Дороге. 5..... (пізніше допишу коли придумаю) ..

Lopik: Люди, надбавка до собівартості продуктів якась таки напевно повинна бути (там всякі накладні расходи - засоби для митття, доставка продуктів, обігрів помєщєнія, елєтроенергія, недоотримана прибиль від площі їдальні , яка може бути здана в оренду і т.п.).Так шо тут рахувати можна по різному.... А обід без бацили- не цікавий

Reshtunn: Ніфіга, ніякої надбавки. Віктор казав так "Працівники платять за їжу, фірма за витрати на столову"!

Norbert: Шановний matvs, до Вашого відома повна відмова від м"яса далеко не така корисна для організму людини, як Ви тут пропагуєте. Всі ж бо ще зі школи знають, що людський організм потребує певних білків та інших речовин, яких він не в стані синтезувати сам. Таким чином, відмовившися від м"яса повністю, Ви прирікаєте свій організм на дефіцит деяких поживних речовин. - про застрягання в зубах - для цього існують зубочистки та зубні щітки, окрім того не треба рвати м"ясо зубами так, щоб воно мало привід там застрягати. - все м"ясо неякісне - на основі яких даних Ви дійшли до такого висновку ? Проводили якісь дослідження ? Ви знаєете, який відсоток м"ясної продукції на ринку є з вирощених нашими селянами тварин ?(маю нагадати, що вони зазвичай не використовують добавки для харчування домашніх тварин) - Індія - не Україна. - Дороге, але людина його потребує, і нікуди від цього не дітися. Окрім того, ніхто не заставляє Вас в обов"язковому порядку його замовляти. ЗІ: про дороге м"ясо та біодобавки для свиней. В цивілізованих країнах вже давним давно є два типи прилавків в торгових центрах, точках і т.п. Перший - це дешеві (порівняно) продукти, які вирощені на хімії та з генетичною модифікацією. Другі - це дорогі і дуже якісні продукти, створені без вищевказаних технологій. Нічого не буває дешевим, просто ми муситимемо заплатити пізніше або отримати менше.

Lopik: matvs пишет: Мясо шкідливо для здоровя: 1. Застряє в зубах - псуються зуби 2. Все мясо в Україні - неякісне. Свиней на уколах в і українські селяни навчились вигодовувати. 3. В Індії - заборонено мясо їсти з релігійних міркувань. 4. Дороге. 5..... (пізніше допишу коли придумаю) .. 1.Бацила застрягає в зубах - можна потім язиком/зубочисткою викулупати і підвечеряти (я студентом обідав залишками бацили, що залишилася в дирявих зубах після сніданку ) 2.Овочі і фрукти - сама екологічно чиста якість Особливо свіжі в цю пору.... 3.Гон. Індуси жеруть бацилу нє хуже нас. (покрайній 2 із 3 індусів що тут приїзжали їли мясо как надо - хіба свинини деякі цураються) 4.Зато лЮбе! 5....їсти як і жити - шкідливо. Щоб не їв і як би не жив - всеодно щодня життє на день коротше...

Lopik: Reshtunn пишет: Ніфіга, ніякої надбавки. Віктор казав так "Працівники платять за їжу, фірма за витрати на столову"! Ну значить або тут або там не зовсім все так як мало бути....

Lopik: Про бацилу взагалі розмови недоречні - хто не хоче бацили то замовляє голу гречку чи бульбу.

matvs: Norbert пишет: Перший - це дешеві (порівняно) продукти, які вирощені на хімії та з генетичною модифікацією. Другі - це дорогі і дуже якісні продукти, створені без вищевказаних технологій. В Україні все разом і дороге і дешеве - все з добавками. хто не хоче бацили то замовляє голу гречку чи бульбу. Тому я і кажу, щоб було більш страв без мяса. Не буду ж я їсти кожного дня одну і туж гречку і бульбу.

РОХ-РОХ: Загалов людина, яка готує їжу у громадських закладах повинна мати відповідну спеціальність. Хтось знає яка спеціальність у нашого повара? Я вперше в житті побачив настільки грубі деруни. Нічого дивного що на них є нарікання, оскільки для того позбавити середину деруна від сирої начинки потрібно його довсе тримати на пательні, що в свою чергу зробить деруни підгорілими. Стосовно мене: я 4 рази обідав у нашій їдальні: з понеділка по четверг. Так от - жодного разу я не отримав те що замовляв (в повній мірі). То не було відбивних, то не той салат, то деруни з грибами замість мяса. Ще одне: Як на мене то цілий тиждень ясти одні відбивні та деруни, можна їх зненавидіти

Lopik: Reshtunn пишет: Взагалі то поставимо питання так? Чому саме Сало командує столовою? Давайте нехай нею командує Роман! Побачимо як це вплине на якість! Бунт на кораблє!? P.S. (і сідіт старуха - а пєрєд нєй разбітоє корито)

Reshtunn: Підтримую Норберта і думаю Любко також зі мною погодиться! Як не поїж тиждень мяса - гірше себе почуваєш, слабшаєш, хочеш чогось мясного!

Aseris: Стосовно соків... хтілось би щоб це були не віні соки бо коштують вони на рівні якісних соків таких як одеський та миколаївських консервних заводів (2л біля 7 грн)... а якісь за свої 23 роки життя я жодного разу якось не купив нормального соку віні... і те що останнім часом розливалося як яблучний схоже було быльш на абрикос розбавлений.... На рахунок борщика... а сметанки у нього???

Lopik: зажиріли ми ....хватило 4 днів....

Zaratustra: Можна сметанки по пів 200гр стаканчика і до дерунів і до борща піде.

Lopik: і ще соточку на посошок - щоб веселіше працювалось. А згодом і стріптізьорок шоб развлєкали во врємя прійома піщі

Reshtunn: Прошу Адміністрацію столової не ображатися на конструктивну критику! В планах відкрити аналогічну тему "Обговорення недоліків офісу" :-) Думаю працюючим тут теж буде шо сказати.

Reshtunn: Крім всього решта я одержав лист від адміністрації на пошту. Віктор запропонував перенести дискусію на форум, тому публікую його тут: **************************************************************************** Привіт! ---Взагалі то поставимо питання так? Чому саме ххх командує столовою? ---Давайте нехай нею командує Роман! Побачимо як це вплине на якість! Дуже приємно, що на форумі починають лунати доречні пропозиції. Взагалі столова це велика відповідальність та обов'язки. Мене звати ххх і коли доростеш, щоб вирішувати питання хто командує тоді у мене немає заперечень. Щодо організації роботи столової на зборах засновників та директорів компаній ххх мною була дана пропозиція щодо поділу організаційних обов'язків порівну. Чекаю відповіді від Кіпарис Україна до цього часу. А взагалі ідеальною фігурою в.о. голови столови бачу Риштуна Андрія (навіть можу запропонувати додаткову зарплату) . З повагою, директор ххх ххх **************************************************************************** Хто шо думає?

Lopik: Reshtunn пишет: Хто шо думає? Хош возглавіть столову? Як би там ще дєвушки працювали 18-лєтні.... А так - можна відкрити голосування на цю тему.

Zaratustra: Я бачу в листі зверхнє ставлення. ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????Їдальня для нас, чи ми для їдальні ???????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Lopik: Для поднятія вопроса про зміну управління столової надо: a) отримати згоду власника приміщення столової (думаю теперішній керуючий з радістю позбудеться цього мінінгіту) б)отримати згоду всіх інших трудових колективів пітающіхся в столовій в) самих кухарів Кожна сторона в обмін на згоду поставить свої умови (наприклад кухарі зацікавленні мати робоче місце і встановленну зарплату) . Це треба мати ввиду. 2.надалі має бути здійснена процедура висунення кандидатур на заміщення посади управляючого столової - шоб кожен колектив чи фіз.особи могли висунити свого кандидата. 3.вирішити яким чином проводити голосування і хто має право приймати в ньому участь (всі кому не лінь чи тількі ті хто хоч раз до даного моменту харчувався в їдальні). Якщо голосування буде проводитись ОДНА ЛЮДИНА- ОДИН ГОЛОС тоді ясно що виберуть нашого кандидата, якщо ж по принципу 1 фірма - 1голос ,+ голос власника + голос кухарів - то тоді все буде набагато цікавіше.

Lopik: можна зробити ще простіше - кожен місяць/квартал робити зміну начальника столової із числа бажаючих без виборів - щоб можна було порівнювати.

Norbert: Чесно кажучи, питання про командування нагадують пересирки нашій Верховній Раді. Особисто мені по шарабану, хто нею керує і хто за це отримує гроші. Столова - це заклад громадського харчування, мета якого - нагодувати людей за їхні гроші. Яким чином це реалізовуєтсья, людей обходити не має, їх має цікавити лише результуюче співідношення ціна-якість. Побажання з цього приводу були висловлені. Заяви та закиди про головування над столовою вважаю повним популізмом. Припиніть це "перетягування ковдри" і візьміться кожен за свою справу - люди за заробляння грошей розробкою електроніки, керівництво столової, хто би ним не був - за налагодження функцій їдальні згідно до побажань клієнтів.

Lopik: В нас столова - не заклад громадського харчування, а частина , сумісний підрозділ всіх трьох фірм ,які там харчуються - оскільки сформована вона за кошти цих фірм. І люди які там харчуються - не клієнти ,а компаньйони скоріше. Клієнтів цінують і на клієнтах роблять прибуток. В нас же від початку планувалось закласти інші принципи відносин їдальна-співробітники. Ставити питання подобається співвідношення ціна/якість - харчуйся, неподобається - харчуйся де інде принципово неправильне. Немає проблем коли людина приносить з дому обід чи харчується виключно ананасами і її не цікавить столова , інша справа коли людина замість нашої столової йде в рукавичку - оце вже х..йня і по суті означає викинуті на вітер гроші ,які були вкладені в їдальню. Зараз , в період становлення їдальні принципово добитися ,щоб не виникало питання ,що там десь дешевше і краще. P.S. Кли я комусь даю покористуватись осцилографом, чи запрограмую комусь місток - я на цьому прибуток не роблю.

Reshtunn: Повністю підтримую Лопіка. Зараз з нашої кімнати четверо людей попробувавши столову почали далі ходити в Рукавичку. А столова, власне, для того і робилася, шоб люди їли тут!

Reshtunn: Гарна новина для всіх! Сік відтепер по гривні і в столовій музика! Наш фідбек діє! :)

Lopik: Ура! Може ще й бацила в супі появиЦЦя?!

Lopik: Від сьогодні - нове меню. Народ пишіть відгуки - хто що брав і як пошло. Я сьогодні брав суп с freeкадельками - була картопля, була бацила у виді 3 фрікадельок. Суп цілком відповідав сподіванням (аби в наступні дні не спортилось це добре начинання)

Gradus: Ну що.....саме перше потрібно відмітити музику!!! в їдальні стало якось веселіше.....не чути гуркіт ложок і вилок з іншого кінця кімнати.. Також я замітив як хтось примінив силу до підносів вирівнюючи їх.... якщо колись було випуклість то тепер вогнутість.....:))) можна сказати нічого не змінилось. Сьогодні я замовив котлету, впринципі смачно....чекаю на ціну.....не здивуюсь якщо вона коштуватиме поза 5 гривень :) Загалом сьогодні обід непогано пройшов...

Gradus: А і ще, Лопік ти що робив за столом? таке враження що ти там цілий батон накришив на стіл.....:)

Lopik: Там насрали ще до мене - я після себе все акуратно салфеткою змів. А решта стола була засрана крихтами. Котлєта - по слухам 3гр. Побачимо..... А батон на міня крошить нєчєво.

Lopik: P.S. Я біла людина. Потомствєнний інтілігєнт (як і Подеревлянський) -а не відірваний від плуга представник общинної знаті.

svt: Моє враження - суп з фрикадельками добрий. - куряча відбивна менша як в першу пятницю, але досить добра\ - салат добрий але на жаль з артефактами (може кухарці варто шапочку носити ?) - вилки, ложки грязні - підноси з горбом не зручні

Lopik: а ти артефакти збирай докупи - Level-UP получиш.

Gradus: А ще одне: сьогодні посуд мили у теплій воді, Я думав що тіпіца собі руки ошпарить ....Там пара йшла досить потужна...

svt: Level-UP це коли в тарілці буде вже не один а два артефакти ?

Lopik: Level-Up - це коли артефакти стають більш наварочіними (як в кліпі емінема - там в бургер артефакт плюнули)

svt: Деякі люди сьогодні обідали на поверсі купленим в рукавичці через те що їм неприємно що кухарка бере відбивні руками без рукавичок.

Gradus: Як кажуть: Очі не бачуть серце не болить. є таке і то багатьом не до вподоби......

Zaratustra: Привіт всім. Сьогодні все класно. На диво швидко реагують на пропозиції. Суп з фрикадельками класний. Гречка з гуляшем також класна але як на мене солі трошки надлишок. Ось таке.... музика, коротше і ще багато всякого, освітлення над умивальниками. + + +

Lopik: Столова починає виправдовувати наші надії. Бацила в супі стала регулярною, усе смачне і непересолене. Тож рекомендую.

Reshtunn: Маємо знаковий прецедент! Адміністрація прислухається до голосу колективу!

Lopik: Reshtunn пишет: Маємо знаковий прецедент! Адміністрація прислухається до голосу колективу! Тепер колектив може й на голову вилазити...

Aseris: Клас з"явився кифір та сметанка, хочеться ще щоб різноманіття соків з"явилося (особливо томатний), гречку навчились не переварювати і не пересолювати, радує різноманіття страв від тижня до тижня.. Але ще таке питання хвилює - скоро наступить тепла пора року і іноді може дощити.. ми так ділі будемо вулецею ходити чи буде відкриватися внутрішній прохід?

Lopik: розпуцькався народ. скоро захоче шоб персонально під ніс хавчик приносили і з ложечки годували.... Вже п'ятнайці метрів під дощем лякаєЦЦі. Цікаво а на роботу як тоді? навіть з машини -і то двайці метрів тре бігти.

Nov: Не знаю як там на рахунок ВНУТРІШНЬОГО проходу, але мені не влом було зимою ходити, то відповідно зараз ходити взагалі прикол.

matvs: Ура. Можете мене привітати. Сьогодні я сходив перший раз в їдальню.

Reshtunn: І як враження?

matvs: Reshtunn пишет: І як враження? столова виглядає нормально. Їжа - не знаю. Для мене меню не підходить, тому про їжу нічого не можу сказали. Тому я і далі буду харчуватись "По совковськи" з баночок.

Lopik: Про вартість м'ясних страв (відбивних , котлєт, риби). Які будуть думки і калькуляції? У народа виникають деякі сумніви. Не секрет ,що в наш час найдешевшим блюдом є риба. Наприклад філе, яким нас частували сьогодні, це класичне китайське філе мінтая мокрої заморозки.Ціна в Рукавичці - 12гр/кг.В середньому 5 кусків філе на кг (сам купляв неодноразово) Після розморозки виливається десь 300гр води. Але калькуляція в нас буде не привязана до ваги. Нехай типова порція філе в нашій їдальні - половина куска (народ думає що насправді там третина). Але най буде половина. Отже з 12гр. філе маємо 10порцій. Тобто вартість риби в порції - десь 1.20 . Додамо до неї ще вартість яйця (нехай 1 яйце на 3 порції , вреальності десь 4-5 порцій) +20 коп, вартість там якихось спецій +10коп, вартість олії на якій то все жариться + 25коп(всі інградієнти для приготування їжі включаються в фінальну ціну) .Маєм реальну ціну порції 1.75 . Округлим це все до 2 гр - допустим філе було по 14гр/кг. Тобто наявний дизбаланс між текучою ціною в 3гр і собівартістю продуктів на приготування порції. Якщо я десь помилився - не стісняйтеся і приводьте свою калькуляцію. Цікаво було б почути і калькуляцію інших порцій (наприклад картоплі і т.п.)

Reshtunn: Я, особисто, завжди беру котлету. Тому шо вона велика і смачна. Обидві відбивні, при тій самій ціні шо і в Рукавичці (а деколи і вищій), явно поступаються в розмірі ну і в якості, тобто смаку, також. А Рукавичка - це комерційна організація з метою одержання прибутку. Наша столова - ні. По ідеї ціна їжі повинна бути по собівартості і не більше. Пост Лопіка - характерний приклад. Маємо прецедент - сік. Після бурхливого обурення ціну привели в порядок. Хто ше які має думки щодо цього?

Gradus: Якщо ми хочемо змін то потрібно самим взятись за організацію, закупівля продукції і калькуляція витрат.... І лише після того можна предявляти щось Салові... Оскільки зараз це всьо теоретично і не доказано вважаю на марно щось обговорбвати....

matvs: Одного разу я був у їдальні і замовив картоплю і салат = 4 грн. Звичайно ненаївся. Але надаю перевагу харчуватись з баночок по совковськи - все з натуральних продуктів і на халяву (мені теща на цілий тиждень напікає пирогів з картоплею). Р.С. Інформація про ціни в ДЕПО: 12 грн. = Повноцінний обід який влючає перше (суп або борщ), друге (салат та на вибір макарони, кашу...), котлета, компот. При цьому порції дуже великі. Звичайно в ДЕПО їдальня виглядає трошки посовковськи: в підвалі, темно (і трошки страшно), гірша санітарія в ДЕПО, деколи - багато студіків і неможливо пообідати, але нижчих цін ніж у ДЕПО я у Львові не бачив.

Reshtunn: Ми вже пропонували змінити порядок закупівлі - результат переговорів Віктора, Святослава і Романа висить на дошці біля аркуша замовлень - "Ціни будуть переглянуті". На разі ...... :( Депо - яскравий приклад. Коли столова працює по собівартості, адже це внутрішня столова для робітників яка працює в нуль.

matvs: Reshtunn пишет: Депо - яскравий приклад. Коли столова працює по собівартості, адже це внутрішня столова для робітників яка працює в нуль якби вони працювали би в нуль, то тоді б вони тільки своїх працівників обслуговували і б не обслуговували би студентів і інших людей. Значить Депо ще і має прибутки...

DOMOSIED: Ага, а в котлеті скільки хліба що аж деколи перебиває запах м*яса. Буде цьому кінець чи ні, чому ми за тим маємо дивитись? Мені ті котики- мишки надоїли. Постійно рахувати і не довіряти надоїло, ціну продуктів в їдальні повинні узгоджувати допустим завгосп і хтось зі сторони постачальника, при чому з підрахунком.

DOMOSIED: matvs! то не здорово їсти цілий тиждень одне й то ж саме, моно псується.

Lopik: Народ! Шо то за бурда сьогодні подавалася під видом кефіру? Хто знає? Таке враження що тому кефірові місяців 2...

Reshtunn: Ой, тяжке питання. Справа в томсу, що в нас в офісі не тільки столова не відповідає європейським стандартам, а й всьо решта. Хто в цьому винен - всім ітак зрозуміло. Порядок буде тільки якшо то буде виключно наша столова і виключно ми нею займатимемся. Я просто змирився :(

matvs: Сьогодні я обідав в ДЕПО: замовив борщ (борщ якісний - багато картоплі і буряку, і тарілка велика. Крім того вкусніший за борщ, який готує моя мама), 4 кусочки хліба і компот. За все це заплатив всього 2 грн і 50 копійок. Я Дуже задоволений їдальнею в ДЕПО.

Reshtunn: Сергію, а ти подумай своєю головою(якшо ти в принципі вмієш думати). За таку ціну або 1) Депо з своєї кишені вертає 75% вартості 2) Використовуються гнилі і прострочені продукти 3) Тим хто їсть в депо ше доплачувати треба Не буває їжі дешевщої за собівартість продуктів!

Norbert: matvs пишет: За все це заплатив всього 2 грн і 50 копійок А ти порахуй, яка реальна собівартість того борщу, зважаючи на ту якість, яку ти описав. Сумніваюся, що рентабельність "ДЕПО" вийде хоча б на нуль. А тут вже є над чим замислитсия...

matvs: я думаю що їдальня в ДЕПО - тільки для працівників ДЕПО, тому і ціни низькі. А я на шару ....

matvs: Reshtunn пишет: Використовуються гнилі і прострочені продукти як раз такі продукти в дорогих їдальнях. В дорогих їдальнях мало відвідувачів - тому їжа псується.

svt: matvs пишет: Сьогодні я обідав в ДЕПО: замовив борщ (борщ якісний - багато картоплі і буряку, і тарілка велика. Крім того вкусніший за борщ, який готує моя мама), 4 кусочки хліба і компот. За все це заплатив всього 2 грн і 50 копійок. Я Дуже задоволений їдальнею в ДЕПО. Я думаю що за 2 гнилі картоплини і хімічний кубик який чудеса робить то завелика ціна.

matvs: svt пишет: Я думаю що за 2 гнилі картоплини і хімічний кубик який чудеса робить то завелика ціна. Дивний народ в нас. Чомусь всі думають, якщо дешево - значить погано і неякісно. Але факти свідчать що в нашій країні імовірність покупки неякісного товарну по вищій ціні вища.

svt: matvs пишет: Дивний народ в нас. Чомусь всі думають, якщо дешево - значить погано і неякісно. Але факти свідчать що в нашій країні імовірність покупки неякісного товарну по вищій ціні вища. ИМХО не погоджуюся

Vad: Я чомусь думаю, що дешеве - то 100% ге. Дорожче - як пощастить, напевно 50 на 50.

matvs: svt пишет: ИМХО не погоджуюся Ось факти: хочу нагадати гадюшну столову в Укрсоцбанку. Можна згадати що там за їжа була. Тобто там їдальня тільки по замовленню для працівників Укрсоцбанку, а то що лишилось (недоїдки) вони продавали людям з двору (сама продавщиця призналась), да ще по високим цінам. (В селі ця проблема вирішується інакше - на господарку - домашнім і с/г. тваринам, а в місті - можна і заробити на клієнтах).

Norbert: Vad пишет: Я чомусь думаю, що дешеве - то 100% ге. Дорожче - як пощастить, напевно 50 на 50. Я б дав першому пункту (ге) відсотків 95%. Часто дешеві речі приємно дивують. А щодо дорожчих - то правда, особливо в нашій країні.

Norbert: Я перепрошую, що висловлююся не зовсім літературними зворотами, але що це за хуйня ??? Якого милого сьогодні в нашій столові бродив цей самий песик ???? Ми з вами де знаходимося - в столовій ІТ-фірм, чи в хрячєвні колгоспу "Красний Лучь" села Залупичі ??? Я висловлюю своє обурення адміністрації нашого закладу харчування. Це неприпустимо - дозволяти майже бездомним тваринам бродити в приміщенні, де готуєтсья їжа для праціників офісу й де ці самі працівники обідають.

svt: Я підозрюю що той песик ще й з тих самих тарілок їсть. Приємного апетиту. До речі пора вводити голосування на форумі типу - Я вже отравився - Я ще поки що ні. До речі преценденти вже справді є.

Reshtunn: 2 Norbert: на нашому форумі перепрошувати за енцензурні висловлювання не потрібно. 2 Svt: Як я вже казав, з тих пункітв шо були тоді виписані мною на аркуші формату А4 і з якими ви ходили до ххх, не виконано жодного Шо ж доті вимагати від столової і її адміністрації? Не кажучи про те, як можна харчуватися в приміщенні, в якому 80% стін покрито грибком. Якшо ми давали гроші на ремонт приміщення під столову, то законно було б вимагати їх назад. Бо то не ремонт а халтура. Не пройшло і року як приміщення майже в такому ж стані як і було до того. На рахунок отравлення. Багаторічні лазання по горах його троха загартували. Але про випадки некомфорту в животі після відвідування столової чув вже енодноразово і від багатьох людей.

Lopik: я со своїм котом (Льопиком) суп їв з одної тарелі. І нічого - не нявкаю. (А Лєнін полбанкі мьода c'єл і нє жужжал!)

Lopik: В мене наша сталова викликає ностальгічні воспомінанія о врємєнах зарніц і політформаций, чорнила за рупь дваццать і бєзмятєжной рибалкі в колгоспному ставку. Ех іщо би радіо Мелодія крутили б: там ВІА Зємлянє ілі Лєйся Пєсня, зарубєжная естрада - БоніМ, Арабєски і італьянци...Йосіф Кабзон і Лєв Лєщєнко.... О! Вспомніл .Надо алюмінєвих ложок і вилок в сталовку прітарабаніть.

Norbert: Lopik пишет: я со своїм котом (Льопиком) суп їв з одної тарелі. І нічого - не нявкаю. (А Лєнін полбанкі мьода c'єл і нє жужжал!) Кожен уподібнюєтсья тому, хто йому подобається. Мені подобаєтсья бути людиною й тому їсти в столовій разом з песиком не збираюся.

Lopik: Зате з тараканами, грибками і всякого роду трахомонадами і прочою фауною, обітающєй в мийці - всікда гатов?

Reshtunn: Думаю всіх вже схарило одноманіття хавчика в нашій столовій. І меню рівне константі :) Віктор виступив з пропозицією повністю поміняти його. Навіть більше, не так поміняти, як просто написати шо ми там хочемо бачити. Тому: Пропоную всім написати тут шо вони хочуть бачити в столовій. А Віктор забезпечить виконання цього меню столовою в примусовому порядку. На це дається 2-3 дні. Пізніше я зберу ваші побажання і передам їх Віктору. Я хочу обовязково бачити: - Вареники кожен день - Селмон як риба - Нормальний макарон як гарнір - Деруни - Налисники з сиром - Червоний борщ - Смажені мисливські ковбаски Також файно було б мати шось солодке, чи куплене в магазині, чи зпечене в нас. Наприклад якийсь сирник. Це те, шо я їв протягом двох років в Укртелекомі. Якшо вони могли то готува, то чому ми не можемо?

Norbert: Хоч нечасто навідуюся, але був би ЗА десерти: - пиріг-сирник (печений) - сирники-млинці (смажені) - пляцки (бісківти чи т.п.) перемазані мінімальним кремом чи варенням - пиріг з фруктами (яблуками) - струдель або пудинг - жменя різних коржиків чи печива

Reshtunn: Згідний, убло б приємно. Але про Коржики ти загнув, маєш вже одного під боком ;)

Norbert: Є ше варіант - варені та печені Хребти...

DOMOSIED: то добре, би було те що вище. Якщо ні, то хоть щось з асортименту гастроному: шоколадки, печиво. З гарячої їжі: 1) м*ясо в бульйоні 2) солянка (як варіант) 3)можливо плов (але підозрюю буде без "бацили"(Валєа)) 4) картопля смажена/деруни 5) щось типу лечо (овочеве рагу). Салати та інше: 6) яйце варене під майонезом 7) в салати, чи окремо ЗЕЛЕНЬ 8) Грецький салат Напої: 9) Замініть ті соки на якісь якісніші, а то на смак навіть не подібне на сік.

Reshtunn: Файно! Прохання всіх решта теж писати, навіть якшо воно тут вже є. Шоб потім можна було б визначитися з пріоритетами.

Nov: Вареники кожен день + - Селмон як риба + - Нормальний макарон як гарнір + - Деруни + - Налисники з сиром - - Червоний борщ - Більше віддаю перевагу зупам - Смажені мисливські ковбаски - Різноманіття салатіу.

svt: * Стейк * Спагетті * Рис з овочами * Картопля відварна (не пюре) * Борщ червоний * Росіл * Вареники * Плов * Якийсь овочевий гарнір (лечо, або рагу) * Риба смажена (карп хоча-б, не морожений) * Деруни

Vad: Салат з ніжної відварної телятини та винограду Карпаччо з лосося під апельсиновим соусом Мікс салат на свіжих овочах з шампіньйонами під горіховим соусом Запечене філе лосося у вершково-соєвому соусі Борщ український з пампушками Запечена свинина з овочевим рататуєм Філе коропа, запечене в тісті з білими грибами

Reshtunn: То всьо звичайно добре, і дуже добре шо Віктор проявляє бажання покращувати столову. Але я, особисто, не вірю шо з того шось получиться. Наприклад плов вже є давно, але такої якості - шо його їсти практично неможливо. Теж стосується і інших страв. Пригадую Славік з Володьою на бульйон скаржилися, про погано помиту посуду взагалі не говорю. Раз бачив як вони наливали мінеральну воду в стакан, де були залишки миючого засобу, то то всьо зпінилося і через верх вилилося. Цікаво, скільки ми за рік зїли плину? Тобто проблема в організації всього процесу, а не тільки в урізноманітненні меню. Ми ото зараз напишемо, вони почнуть то готувати, але такої якості шо фіг хто то зможе їсти. А потім ше будуть нам притикати, от мол ми виконуємо ваші забаганки, а ви ше й не довольні.

user: 1) Солянка рибна осетрова 2) Лосось припущений в соусі “біле вино” лососина припускаються у соусі з білим вином. Подається на грінці “крутон” із смаженими грибами 3) Печериці мариновані з цибулею 4) Шардоне біле сухе

Mate: Бутерброди з червоною ікрою

DOMOSIED: Ніц не вдієш, треба ревізора нєподкупноґо! Хто буде виконувати ці обов*язки? Або ставимо веб камеру над умивальником і над плитою :). А на рахунок плину то ми не тільки його багато з*їли, але він напевно також найдешевший і з вмістом якоїсь лажі. "Ни для кого не секрет, что обычные губки для мытья посуды жирные тарелки и сковородки с кастрюльками до конца не вымывают. Приходится обращаться за помощью к ядовитому FAIRY. Спору нет: имеющиеся на рынке жидкости для мытья посуды крайне эффективны, но от них гораздо больше вреда, чем пользы. Тот же Центр биоэкологического контроля неопровержимо установил: специализированные составы, изготовленные на базе едких щелочей, не только разрушают остающийся на посуде жир, но и причиняют непоправимый вред Вашему желудку. Остатки моющего средства оказываются, в итоге, у нас в желудке, потому что полностью смыть это вещество совершенно не возможно. Тем более, что вытирать посуду сейчас не принято– ее просто сушат. Ученые рекомендуют смывать моющее средство с вымытой тарелки 70 раз, иначе за Вашу безопасность никто не поручится. Кто из нас смывает FAIRY 70 раз с вымытой тарелки, Поднимите руку! Мы уверены, таких немного наберется. И не стоит удивляться, что аллергия, гастрит, а то и язва желудка– дело самое обычное. Что ж, вздыхаем мы, стрессы. Однако на самом деле все болезни не только от нервов, но также и от всевозможных "красочных бутылочек". "Оригінал цитати . Інша стаття: Мытье посуды химией — медленное самоубийство? Ще одна: Кухня. Посуда. Средства для мытья посуды

tschast: 1. Перші страви нехай урізноманітнять і готують їх не такими солоними та жирними (щодо жирності-це стосується всіх страв, з риби та печінки аж тече жир). Борщ бажано було б з пампушками з часником, якісь овочеві зупки... 2. Вареники з картоплею, сиром, вишнями. Сметану нехай краще купують на базарі домашню, бо магазинної зараз нормальної не знайдеш, вся порошкова, на зубах скрипить. 3. Запечене рибне філе без кісток, а то набридло з того нещасного шматка жирнючої риби ще й купу кісток вигрібати. 4. М"ясні страви з цільного м"яса, а не котлети/биточки/... з "рога і копита". 5. Рис з овочами (а не рисова каша неясної консистенції), спагетті з сиром, смажена/варена картопля (але якісно приготована) 6. Деруни, налисники з сиром/грибами 7. Щось солодке, можна поставити лоток і продавати окремо (магазини далеко, а так би можна було в любий момент спуститися і купити) Загалом, окрім одноманітності страв, всі мають претензії до якості їх приготування та якості обслуговування. Мені дуже не сподобалося, коли на моє питання про вареники 1 день на тиждень мені в доволі грубій формі відповіли, чого то я вимахуюсь, нас багато, а їм то складно робити. А за шо їм гроші платять??? Вони година півчетверта-четверта вже йдуть додому. То нехай працюють повний день, але нормально миють посуд, прибирають та готують. І ще маю претензію до самої їдальні. Там суцільний грибок! Мені моє здоров"я дорожче, я не хочу тим дихати.

Aseris: 1) Сік томатний (а бажано б асортимент соків) 2) М"ясо куряче відварне зі спеціями 3) Рагу овочеве 4) салати на сметані, а не тільки на майонезі. 5) Окремі маленьки пакетики з майонезом/соусом/гірчицею 6) Солонки/серветки на кожному столику 7) Бульйони/супи /борщі не на свинині (бо піджарка зі свининою дуже важка штука для шлунку) 8) Все що смажиться на даний час щоб не булор пересмаженим. 9) гарячі бутерброди сиром та помідорами (або мікрохвильоовку і вихідні продукти якщо важко багато готувати) 10) Рушники біля умивальника

Reshtunn: Гуд, дякую обом за конструктивну критику і побажання. Будемо старатися

Mateus: Згідний з іншими учасниками - кардинально змінити меню, бо той раціон таки трохи приївся...

Lopik: шоб печенько якесь було до чаю.

Gradus: Ми вже колись писали якысь побажання щодо їдалки, чомусь елементарне не було виконано- подпння страв руками із брудними ногтями! (невже так важко одягати якісь одноразові рукавмці?????) Я вже давно не харчуюсь у нас, причина: - приблизно 4 міс назад мені у салаті попався кусок шкла(розмір із пальця мізинця) Як пояснення я почув що це кусок із банки горошку....(Ахуєть правда? добре що на зуби шкло попалось!!!! а так би хуй зна що було б) - дещо пізніше мені попався у супі один камінець гравію (червоного кольору, розмір із грубий палець) пояснення були тільки йойкання і ойкання..... - протягом живлення у нашій їдалці завжди відчувався який запах, зхожий на мокрого собаку/ сира риба. Ми ніяк не могли визначитись що це і звідки, думали із вулиці заносить.... Але одного разу чисто випадково виявилось що це тарілка смардить із якої я зїв суп.... Тому ви можете зкласти афігенне меню....але ви ж незнаєте що ви зїли кусок шкла із канапкою:)))) Чи грибок не на стінах приміщення а грибок уже у шлунку із тарілок!:))))) Я пропоную платити більше нашим поварам і салу, вони ж дають більше ніж ми вимагаємо!!!!!! Питання до тих хто може відповісти: -хто знайшов поварів? (чиї вони знайомі) -хто їм платить зарплату? -яка вода юзається для миття посуду і приготовлення? (колись нам привозили якусь воду із надзвичайного джерела/ смердючку , це коли ми були на старому офісі) -ціна продуктів? (я не вірю що ціни насправді оправдані) -Чи можна якось заохотити поварів до покращення якості? (процент від проданого) -Всеж мене не влаштовує така херня типу: сьогодні тобі більше відбивної, а завтра менше....а платиш однаково.... (відбивна може бути і здорова але суха/візуальний обман, а може бути і мала але ситна) - коли вони варять їду? (для чого робити замовлення на завтра?????) - якщо салат не зїли сьогодні завтра, що із ним стається????? (мені затулювали старий салат/ перемішавши із майонезом) Наразі їду десь поїм.....А вам всім смачного у нашій супер здоровій і смачній їдалці!!!! Респект вам всім!

Reshtunn: 1 - Поварів знайшли не ми 2 - Зарплату платимо на пару з людьми, яким подобається їсти всім в один час і одне і те саме :) 3 - Вода гріється в бойлері. Відповідно ні про яку проточну воду для миття мова йти не може. Про воду для зуп і харчів - це ше питання, спитаю в Ромка. Чи часом не з крану. 4 - Дурному понятно шо ціни завищені. Бо в них включена частина витрат настолову. Які мав би платити Сайпрес. Принаймні Ромко так мені казав. Взяти сік, поділити на к-сть стаканів :) 5 - Заохотити? Просто поставити перед фактом або ви йдете геть, або готуєте принаймні так само(якшо не краще), як готується вдома 6 - Купити Вагу можна, але простіше просто їх робити однаковими як у всіх столових 7 - Замовлення треба робити, шоб можна було розрахувати к-сть закуплених продуктів 8 - Так, часто буває шо тулять старий хавчик. І спарвді, для чого тоді записуватися? Ше я чув від багатьох шо вони отравилися в нашій столовій. Хто отравився дайте знати, для статистики. Я, наприклад, також 1 чи два рази. Правда звиклий до похідних умов шлунок пережив це легко. Але чув шо бувало і гірше.

tschast: Мені також раз в салаті трапився слимачок, а я доволі впечатлітєльная, тому отримала шок і довший час салати в них боялася їсти. Цілком вірю, що трапляється гравій та скло. Тарілки можуть смердіти від мокрих рушників, якими їх витирають. Невідомо, як часто вони той рушник міняютьі шо ще ним витирають. Від вологості на рушниках з"являється грибок, який вивести нічим не можна. Отже, ми дійсно споживаємо грибок з повітря та з тарілок. Порції дійсно щодня різняться. То до відбивної ще шматочок докладуть, то навпаки шматок відріжуть... А XXX вони постійно подвійну порцію накладають. Сумніваюся, щоб він щодня подвійну замовляв, але хто ж не любить халяви?

Reshtunn: Та чо, слимаки вони смачні Про подвійну порцію: тепер ти бачиш, хто там справжній ґосподар

Gradus: Я просто тупий і цікаво стало: Питання до Андрія: а бойлер що дизінфекує воду? Бойлер по ідеї нагріває воду?!?!?!??!чи ні!?!? Якщо вода Х-ва і її нагріти то вона краща чи корисніша не стане я думаю! Було б файно в кінці кінців після того форуму дурацького, зібрати збори і ще раз зі всіма переговорити, щоб були присутні керівники чи люди які будуть представляти наші інтереси!!!! Також було б не погано до зборів знати остаточний список вимог які будуть предявлятись до Їдалки, щоб народ міг би щось додати чи змінити... ТАКОЖ НЕ ПОГАНО ЗНАТИ РЕЗУЛЬТАТ ТИХ ПЕРЕГОВОРІВ! Просто дивно складається: тут колись дехто рвався із-за штатів братись за лопати і копати якісь обхідні шляхи, потім узгодили що відкриють прохід на завод..... Вкінці кінців заварили ворота і хер зна що далі!??!?!?!? Мовчанка типу.......Що питання стало вирішене? ВСІ ЗАДОВОЛЕННІ??????? ДЕ ТІ ОБІЦЯНІ КАРДИНАЛЬНІ ЗМІНИ БЛЯ????????????? ЩО СЛІД ОЧІКУВАТИ ВІД ТОГО ДУРНОГО ФОРУМУ????? ДУМАЮ ПИТАННЯ ЇДАЛКИ ЦЕ ЧЕРГОВА АФЕРА ЯКА ЗАКІНЧИТЬСЯ НІЧИМ, точніше ВСЕ БУДЕ ЯК БУЛО!!!

Rock-n-Roll: я теж раз непогано траванувся і кілька разів мав розстройство шлунку після обіду в ххххвській їдалці ))) Помятаю ті фрикадельки в супі з зіпсутого фаршу які смерділи якоюсь гнилою фігньою , вони мені в страшних снах сняться тепер ))) Народ, не вживаймо, будь-ласка, імен. Про це вже писалося в цій темі. Адміністарція

Reshtunn: Так Славік, я з тобою згідний. Вже один раз були збори, Я був виписав все шо говорилосу тут, потім Віктор, Свят і Роман пішли з тим до ххх, той сказав шо все зробить, і в результаті - пшик. Коли Віктор запропонував мені знову підняти цю тему - я казав, шо то безрезультатно і з того знову вийде пшик. Але почув запевнення шо все буде добре. Вважаю дуже позитивною ідею зібратися всім небайдужим в мітінг румі, наприклад, в вівторок. Шоб було присутнє все керівництво, може навіть Прайс. І обговорити все на місці. Думаєш шо тут проблеми тільки з столовою? А з офісом? Тут взагалі непочатий край роботи. Знав би ти про труднощі, шоб провести вентиляцію Володі.

Norbert: tschast пишет: Мені також раз в салаті трапився слимачок Клас !!! Білкова надбавка за ціною вуглеводів ! Можеш радіти - овочі, з яких був салат, мали низький вміст гербіцидів, інсектицидів та нітратів, інакше слимачок не їв би. Жарти-жартами, а рішать шота нада. Може, багато хто надто вимогливий до асортименту чи надто придирається до цін, але якість та свіжість продуктів в будь-якому випадку, я вважаю, має бути найвища. Все ж таки відплатою за позавчорашній салат, додатки плину чи грибку може стати наше здоров"я, а його не купиш ні по собівартості ні за спекулятивними цінами. Питання гігієни та комфорту в їдальні, я вважаю, в нас найгостріше. Стіни з грибком в закладі харчування не вяжуться не то що з санітарними нормами, а й із взагалі здоровим глуздом. Подавання їжі руками я теж не вітаю. Хоч, можливо "ці руки ніколи не крали були брудні", але існують загальні поняття гігієни і їх варто дотримуватися - подавати харчі тільки інструментом, а краще в рукавичках. Не хочу сказати, що працівниці їдальні не миють рук, але відвідувачів у нас багато - один прийшов з грипом, другий прийшов з маршрутки і забув помити руки й т.д. і т.п. Контактів багато й торкатися предметів після них щось не дуже хочеться. Врешті-решт в працівників їдальні теж є діти та рідні, я не думаю, що вони були б дуже раді, коли хтось поводився так само з ними... ЗІ: про наявність песика я вже колись казав - здається, взяли до уваги... Підсумок: - свіжі продукти та свіжі страви (нічого позавчорашнього) - роздача порцій в рукавичках або тільки столовим інструментом (першому надається пріоритет) - чистий, нормально сполосканий посуд (без плину, залишків губки чи металевої сітки для чистки) - нормальний стан стін, підлоги, столів (все має бути чисте та без грибка)

DOMOSIED: Тут всі виливають свої приховані страждання і переживання, от для чого форум Нас ніхто не питає чи нам подобається їдальня, нам її зробили, хочете вживайте, а ні то ні. Зате як чілов*єк новий нєусвєдомльонний приходить влаштовуватись на роботу цю їдалку як достоєнство фірми презентують. Світ котиться шляхом найменшого опору як і усе решта

Reshtunn: Віктор сказав шо завтра о 5 годині відбудеться загальне обговорення нашої столової. Обговорення відбудеться в самій столовій, так би мовити не отходя от каси. Всі кому не пофіг запрошуються. Буде можливість поділитися наболілим безпосередньо з начальством. Я підготую пропозиції по меню на основі того шо тут писалося. Окремим списком підготую зауваження щодо роботи.

Reshtunn: Що ж. Мітінг відбувся. Дві години вистачило тільки на організаційні питання. Сопдіваємося шо все буде гуд і все шо говорили дасть результат. Завтра на пів 4 додатково буде мітінг з поварихами, жеби шось міняли в меню.

matvs: я вчора не був на зібранні, тому що я харчуюсь з баночок, але я думаю що з їдальнею ми переборщили. На мою думку такі різкі "наїзди" ні до чого кращого не призведуть. Треба було більш дипломатичніше питання вирішувати з ХХХ....

Rock-n-Roll: , обовязково своїх 5КОПІЙОК вставляти нерозібравшись в ситуації, ШЕФ цього офісу така людина що поки по голові не вдарить серьозно то нічого робити не буде, йому і так добре , щось для вигляду деколи можна показати і всьо. Харчуйся і далі з баночок але є тут люди які хочуть чогось комфортнішого ніж "з баночок" .

Reshtunn: Вузди правлєнія столовою передаються нам! "Віднині ми разом всі вирішуєм питання, Бо стАрий власник, поважна трійця, XXX Надумав замінити диктатуру демократією...." Класик www.doslidy.kiev.ua/stories/st-litr.htm

tschast: Шось я на то все подивилася...і не вірю, шо цього разу шось зміниться. Крики, псіхи та образи замість конструктивної розмови. Кухарки вже аж розігнались щось нове готувати: то заскладно, то розлазиться, то нема як тримати...Одним словом, ми й далі сидимо в тій самій Ж, тільки їй нададуть більш презентабельного вигляду...

Reshtunn: Я ж кажу. Надія є, столовою тепер Керуємо МИ!!! І, відповідно, продукти, зарплату поварихам, набір на роботу і всьо решта - теж вирішуємо Ми. Буде окрема людина яка за тим слідкуватиме. Які продукти купить - то і готуватиметься. Які старви скаже - ті і робитимуться. І сама відповідатиме за якість. Причому наша людина, а не людина ххх. На неї ми зможемо безпосередньо впливати.

Rock-n-Roll: що то буде за людина , де її візмуть, і авто для неї ?

Reshtunn: Людина береться тільки з авто. Має бути відповідальна і чесна, досвід роботи керування людьми. Вчора відублася спевбесіда з одним претендентом. Результати будуть на наступний тиждень. Цей тиждень ше столовою Опікуватиметься попередній власник.

Lopik: Дотримуючись традицій плюралізма мнєній і права кожного члєна общєства на написання ямбів, хореїв, чєтвєростішій і амфібрахіїв, представляєм вам рифмоване творіння власника нашого офісу об проблємах насущних -а іменно про нашу їдальню (в віршах- столова), про форум і персонально про вредного і непосидючого Риштуна А.Є. І так: Була в лютому розмова, щоб запрацювала столова їжа, що по гривні ,що по дві щоб були задоволені всі А програму обліку, як обіцяв Святослав, напишуть спеціалісти з кремінських лав не вдалось написати програму зате Риштун створив форум-мелодраму На цей дитячий анонімний форум зовсім не потрібен кворум можна писати вся і все, що у голову (хвору)* збреде самий кращий тут стиль пускати в очі пил ох на такий великий загал XXX** заробить шалений капітал В столові тестер все протестує і всю сім'ю свою нагодує і як варити вареники за мить професіонла-повара навчить ой, і навіщо нам форум-конгрес коли вже виріс без будки пес Чи дозволить капітал на столовій побудувати будку нашому псові!!? * - отсєбятіна редактора (мене) **- прізвище автора опуса , яке демократично сховане від общєствєнності редактором (мною)

Reshtunn: Гарний вірш. Мені він зразу сподобався. В нас демократія і тому кожен може висловлювати свою думку. Як написано в правилах форуму - праивл в нас нема і тому все дозволено :) Тому будь-які критичні думки вітаються.

tschast: Дякую, пане ХХХ, що і мене незлим тихим словом згадали:) Я рада, шо ви настільки різнопланово талановиті...

Rock-n-Roll: Хочте прикол , ХХХ на розмов минулого тижня , хто був памятає , казав що вони купують в Рукавичці хек по 55 грн за кіло і ми ще рахували що розмір порції*на кількість з кіло= 60 грн, тіпа по собівартості. Я вчора спеціально зашодив в Вам дивився, бо мене таке ціна тоді просто вбила. І ... в Вамі хек 20 грн за кіло , тобто на хеку націнка 100% , вибачте за нецензуру, але так пиздіти і переконувати в тому інших треба мати дар.

Reshtunn: Шо є то є. Сьогодні мені пояснювали, як йде обрахунок. Звучало переконливо. Але остаточний результат ми матимемо тільки коли самі все попробуємо робити. З нашого боку з столовою зараз йде робота по її організації під нашим керівництвом, розглядаються різні варіанти і те де. Побачимо, шо з того буде. Сиділи б ми десь в районі Сихова чи центру - проблем з харчуванням точно не було б. А так - мусимо викручуватися як є.

DOMOSIED: Віршик гарний про Їдальню, форум наш забарвив він, але вигляд комунальний, не подобається всім. Пропоную пєрєстройку пережити всім в кінець і подати всім негайно з красной риби холодєц! Хочу щоб ікорка красна і піджарий баличок на столі стояла гласно і щоб кожен взяти мог Щоб кухарки молоденькі с трєтім розміром груді роздавали усім їсти тай всьо решта што хатім Вот такую я їдальню бачив в розовому сні та в реаліях все складно пєрспєктіви є адні!

Miclem: зачот аж два рази

Reshtunn: Зачот! Х.Х так і казав, шо з його вірша почнеться нова поетична ера на нашому форумі :) Ну з такими замашками можна ше захотіти теплої води в крані чи відсутності черг до туалету :)

Norbert: Rock-n-Roll пишет: Хочте прикол , ХХХ на розмов минулого тижня , хто був памятає , казав що вони купують в Рукавичці хек по 55 грн за кіло і ми ще рахували що розмір порції*на кількість з кіло= 60 грн, тіпа по собівартості. Я в шокови... Хто сказав, що хек коштує 55 грн за кг ??? І хто промовчав на таке ??? Приблизно по полтінніку за кілограм продаються стейки з форелі та лосося !!! Я розумію, якщо б у вартість включили витрати газу, оплату праці і т.п., але в магазинах такої ціни немає.

Reshtunn: Ціну читав при всіх один з ХХХ, причому читав напряму з чеку з дуже грубої папки, яку пропонував нам взяти на аудит. Ясне діло, шо на зустрічі були присутні одні хлопи, ті ільки Таня жінка. Тож в нікого ніяких думок і не виникло. В мене в холодильнику хоч він і самсунг, але тільки стоїть дві пляшки пива і пачка маскла. Ну і ніякого хеку там, само собою, в житті не водиться, хіба шо з хати передадуть. Ясне діло, шо про ціну я маю дуже смутне уявлення. Думаю багато хто також :) Про грошову частину спарви - читай вірш про собачу будку :)

Lopik: Єсть мнєніє скинутись псові на будку.

tschast: Та я хоч і жінка, але рибу практично не їм, тож про ціну на хека в магазині також смутне уявлення маю. Але вчора в Рукавичці бачила вже готового смаженого по 40 з копійками...Не знаю, де вони такого хека вмудрилися купити, то, напевно, якась акційна ціна була:)

Reshtunn: Можу всіх запевнити шо справа зсунулася з мертвої точки і рухається в потрібному напрямку. Правда ше підносів Роман не купив, не має все часу. Але все буде

Miclem: На тему вартості хека скажу що в залежності від якості,типу замореження і виду(філе чи "тушка") ціна коливається від 17 до 27 грн. За достовірніть інформації відповідаю.

Lopik: Абрасцовим сталовам - абрасцових клієнтофф: http://urod.ru/news/10889/

Reshtunn: Продовжуючи тему поезії: Чарку-другу заливає Кухлем пива запиває Не буває бодуна У АндрІя Риштуна

ynastia: Мені сьогодні в гречці попався камінчик :( Чудом лишилася з цілими зубами

matvs: ynastia пишет: Мені сьогодні в гречці попався камінчик :( Чудом лишилася з цілими зубами Усім раджу купувати ось таку гречку: http://serhiymatviyenkobuyer.blogspot.com/2008/09/blog-post.html Ця гречка без камінців і сміття, і заодно ще й дешева

Reshtunn: Нарікати на нашу столову - теж шо і на владу в країні. Як Майдан ніц не змінив, так і то. Треба змиритися і чекати.

Vad: matvs пише: http://serhiymatviyenkobuyer.blogspot.com/2008/09/blog-post.html Я б радив спробувати надрукувати есе з цього сайту в якійсь газеті. Тут безсумнівний літературний талант. Кому я не давав читати, всі валялися пацталом і сміялися до сліз (по-доброму).

Reshtunn: Гарна ідея. І гроші заробиш. Досягнеш цілі

Reshtunn: Знову про стару тему. Віктор сказав, шо є можливість аби наша столова готувала нам "смачні" страви і ввечері також. Тобто шоб народ не сидів допізна голодний. Питання: - Зголошуйтеся хто б в ній регулярно їв - Ті хто будуть їсти - пишіть пропозицію на меню. Бо такого різноманіття як на обід звісно шо не буде.

Lopik: наступний етап - це диванчики і розкладушки - щоб працівники які сидять допізна не отвлєкались на поїздку додому раді сну. Останню ідею цілковито і повністю підтримую - не одного працівника ще жінка з дому вижене

svt: Я - за. Тобто за столову до вечора, а не за розкладачки.

Yarosh: В якій годині ? Якщо десь після 19 то можна

Mateus: невпевнений, шо зголоситься велика кількісь людей. Судячи з коментів - бажаючих небагато, а тримати працівника(ів) їдальні до пізньої години не зовсім гарно вийде. З свого боку хочу запитати в "сільних мЬра сего" - чи є можливість якось урізноманітнити меню? Мова не йде про те, щоб було більше страв (бо зготувати їх на таку к-сть людей дуже важко), а щоб деякі страви чередувалися через тиждень. Наприклад тиждень куряча відбивна - тиждень свинна, тиждень котлета - тиждень риба...

Lopik: тиждень - мишьяк з попкорном.....

svt: Тиждень семкі :)



полная версия страницы