Форум » Всяке-різне » Обговорення столової Фірми Cypressю Відгуки і побажання » Ответить

Обговорення столової Фірми Cypressю Відгуки і побажання

Reshtunn: Хто шо думає про нашу нову столову? Висловлюйте побажання і відгуки

Ответов - 188, стр: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 All

Norbert: Аргументи в користь "нашої" столової хороші тільки тому, що вона "наша" не є нічим на разі обгрунтовані. Питання про те, чи є столова нормальна ще досі не розкрите і казати, хто "совок", а хто - ні, ще рано. Я би не називав так тих людей, які надають перевагу брати обіди з дому а не харчуватися в столових. Для цього є об"єктивні причини. Перша - це та, що з дому ви завжди візьмете щось нове, вдома меню можна змінювати хоч щодня. Окрім того якість страв може бути завдомо гарантована, чого не скажеш про "нашу" столову. Друга - економічний аспект, оскільки брати обід з дому завідомо як мінімум вдвічі дешевше, аніж купувати. Третя - обізваний вами совком Сергій їсть цілком повноцінні обіди разом з десертом, і про останній "нашій" столовій поки що рано говорити. Окрім того, закиди щодо "ничкування" під час обідання абсолютно безпідставні. Я ніколи не бачив, щоб Сергій від когось ховався, тим паче, що на це немає причин. Якщо у вас вдома немає кому зготувати обід, або ви самі не здатні зробити це для себе, то не треба казати, що люди, які від вас відрізняються за цими ознаками є чимось нижчими за вас. Це більш, ніж нелогічно. Від себе особисто скажу, що якість страв в столовій, далека від якості страв, які я можу готувати вдома сам. Приклади - нарізка бурякового салату на тертці калібру 10 мм - саме такому, на якому натирають кормові буряки свиням в селах; бульйон з мікроскопічним шматочком м"яса та смаком дрібної лапші за 2 грн/кг; я вже мовчу про пересмажені деруни (які спосудилися подати нашим колегам із США, за це мало би бути соромно, якби ви були більш спостережливі, то деруни їм явно не засмакували). Окрім того організація кухні, як такої, є досить примітивна - немає жодних каструль з підігрівом, в яких страви мали б зберігатися теплими, деруни, які лежать на бляшці в печі і, звичайно ж, непередаваний аромат в повітрі - пригорілостей, пари і т.п. Саме тому я поки що надаю перевагу брати такий обід з дому, який мені подобається. ЗІ: Я не хочу, щоб мій пост був закидом кухарці, організаторам столової загалом або ще комусь. Зі свого боку вони роблять все можливо, і це, насправді, помітно. Я думаю, всі розуміють, що в моєму пості є всього-навсього здорова критика наявного і заперечення похвал кухні на кшталт "наше найкраще, бо воно наше".

Reshtunn: Значить, всі недоліки які ти зауважив і ше багато, про які не згадав відомі і будуть виправлені. Завгосп один, а завдань багато. ТО всьо він прекрасно знає і скоро виправить. Щодо їжі - я не гурман. ТО шо є мені цівком підходить і я щасливий шо в анс є така столова. Сподівався на набагато гірше. А про кут - то в нас на коридорі лишився тіко 1 стільчик і мікрохвильовка, і то скоро їх не стане :)

Norbert: ...мало не забув - "совки" з домашніми обідами не стоять в черзі в "нашій" столовій. Reshtunn пишет: ... всі недоліки ... будуть виправлені. От коли будуть, тоді і хваліть "нашу" столову. Reshtunn пишет: Щодо їжі - я не гурман. ТО шо є мені цівком підходить і я щасливий шо в анс є така столова. Я розумію, що дуже критично ставитися тут не можна, але тут іде мова про елементарний рівень якості страв (якцентую на тих самих дерунах) Reshtunn пишет: Сподівався на набагато гірше. Менталітет в нас такий - аби не гірше... А дарма...


Reshtunn: Нууу. На деруни ти даремно. Мені дуже смакують! А щодо черги - явище тимчасове, поки не найняли ше 1 працівницю і поки всі не навчилися ходити по PRS, а не всім колективом (комуна, бля) як працівники суміжніх контор.

Lopik: 1.черги. Треба розбити по графіку якомусь пропорційно до кількості людей на фірмах чи поверхах. Напрімєр маленька фірма на 1 поверсі з 13-00 до 13-30 Наша з 13-30 -14-15 (ми велика фірма) Сала - з 14-15 до 15-00 Або шось в тому роді. 2.мінеральну воду (за помірну ціну, звісно).

Lopik: 3. сільнички на столах 4. більше підносів

Lubko: я про неї думаю, що це не столова, а їдальня...

Lopik: Gott! Strafen moskaulen!

matvs: обіцяли що все буде по совартості.... а насправді.... В Депо дешевше і краще. Я похарчуюсь "по-совковськи", а потім побачу....

Lopik: бульйон сьогодні був без бацили. Обідно. В перший раз бацили чуть-чуть було...

Reshtunn: Доходжу до думки шо однозначно треба робити часове розділення поверхів, хоча б приблизне. Ну і поливати деруни чимось. Роману це вже сказав, будемо рішати.

Nov: Частенько страви бувають пересоленими Я наприклад краще б досолював по смаку ніж їв пересолене.

Gradus: -вчора мені у салат попалось волосся, я його звичайно витягнув :) -Стільчики у їдалці холодні, неможливо сидіти..(хай Cало гріє якось ту їдалку) -Підноси горбаті, незнаю як там шось можна носити (та щей їх мало) -Порції у обємі поменшали (в перші дні я їсти хотів після обіду десь у 18 годині, а тепер пробиває на хавку у 16 годині), візуально видно що картоплі менше. Відбивна поменшала десь у 2 рази. Думаю з часом їдалка стане тим ж Львів холодом де тарілки ложки і вилки не миють, а хавку бадяжать... Ще цей збір бабла мене взагалі дратує, якщо меню не змінюється чому б не замовити на тиждень і не парити можги?! це мої зауваженні мінуси.....наступний пост за плюси буде... ПС: я б носив з собою їжу, але ж я готувати не вмію......та й не охота кожен день тягатись із посудом...... всім респект , пака

Lopik: народ ще жалується не тільки на відсутність бацили в бульйоні і борщику, но і на дифференціацію розміру котлєт при тій самій ціні (сам не провіряв бо беру тіко деруни). Або робити їх однаковими або вводити ел.вагу із індивідуальним визначенням вартості котлєти із записом ціни напроти прізвища. 1 варінат ускладнює процес приготування,а 2 варіант значно ускладнює процес обліку і часу обслуговування

Gradus: Плюси їдалки: - я завжди похаваю те що замовив (хоча ходять слухи що вже комусь щось не хватило.....) - не потрібно йти далеко через дороги де літають одні стрітрейсери.... - можна нормально зпланувати свій день (особливо великих черг нема) - можна як і всюди прикалуватись (але тут народ свій і його тут більше, значить приколів більше) - ну тут смачніше як не як (у порівнянні з львів холодом де я через силу пхаю в себе і гоню з хавки) - поки тут посуд достатньо чистий без різних бонусів (хоча як дехто запримітив посуд миють у холодній воді, від нині миє така масивна жіночка :) ) - меню не погане але трішки одноманітне, можна робити ще різні салати (я люблю олівє, прості помідори чи огірки нарізані) - сок є, було б краще як мінералка була б. Побажання: музику якусь би їдалку....а то троха не розслабленна атмосфера.....

Lopik: Твори Подеревлянського проігрувати в їдальні - шоб народ просвіщався і рос над собой.

Reshtunn: Музику - згідний. Постараюся шось придумати. Гарна новина - Сало, або хтось з його Людей читав цю тему :) Бачив по IP ;)

Gradus: чуєте чуваки ви замітили що як тільки відкрили їдалку нам територію почали обгороджувати....... Поляроновці поняли що народу багато а туалетів мало....

Reshtunn: Та нє! То шоб "ізоліровать трудовой колєктів завода Полярон от разлагающего дєйствія блізлєжашчих буржуазно-националістічєских прітонов!".

Lopik: Gradus пишет: чуєте чуваки ви замітили що як тільки відкрили їдалку нам територію почали обгороджувати....... Поляроновці поняли що народу багато а туалетів мало.... може бояться що ми щось поцупимо - може в нас контингент такий небритий, що викликає підозру? Але я за- обома руками - якщо це не вплине на свободу пересування.



полная версия страницы